Κύπρος

Μούφα ο γάμος του Γρηγοριάδη – Εκτεθειμένη η Αριστοτέλους- VIDEO

index.php?id=18&rid=19469

Ήθελαν τον Χρίστο να παντρεύεται και μάλιστα επιβεβαιωμένα. Αποδείχθηκαν όλα μια μεγάλη…γκάφα!

Ο λόγος για τον γνωστό ηθοποιό και ραδιοφωνικό παραγωγό Χρίστο Γρηγοριάδη, για τον οποίο κυκλοφόρησε η είδηση ότι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας κάτι που απ’ότι φαίνεται αποδείχθηκε μια μεγάλη…γκάφα.

Η γκάφα αυτή ξεκίνησε στην εκπομπή τηςΧριστιάνας Αριστοτέλους στον Alpha Κύπρου,όταν «έσκασε» ως μια αποκαλυπτική είδηση ότι ο ηθοποίος, σύμφωνα με έγκυρη τους πηγή,ετοιμάζεται να παντρευτεί και μάλιστα στο εξωτερικό!

Σαν να μην φτάνει όλο αυτό η Χριστιάνα Αριστοτέλους έστειλε τις ευχές της στον αγαπημένο ηθοποιό και του ευχήθηκε όλα τα καλά.

‘Ελα όμως που η πληροφορία αυτή αποδείχθηκε παντελώς λάθος όταν η επίσημη σελίδα του ραδιοφώνου, στο οποίο ο ηθοποιός κάθε πρωί πραγματοποιεί την εκπομπή του, φανέρωσε την αλήθεια.

Συγκεκριμένα ο Χρίστος εμφανίζεται, στα πλαίσια μιας νέας διαφήμισης για την εκπομπή του μαζί με το ραδιοφωνικό του ταίρι Μαρίνα Βρόντη, ως γαμπρός στην εκκλησία.

Εν τέλη το βιντεάκι αυτό αφήνει εκτεθημένη την Χριστιάνα Αριστοτέλους και την εκπομπή της η οποία παρουσίασε την είδηση ως έγκυρη και καλά επιβεβαιωμένη.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο το διαφημιστικό με τον περιβόητο γάμο του Γρηγοριάδη:

lifenewscy