Ελλάδα

Ανατρεπτική αλλαγή της Φουρέιρα: Aποκλείεται να τη γνωρίσετε (βίντεο)

index.php?id=18&rid=18621

Η Ελένη Φουρέιρα έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται τις αλλαγές και τολμάει ακόμα και extreme looks τόσο στο ντύσιμό της όσο και τα μαλλιά της.

Αρκετά συχνά αλλάζει το μήκος και το χρώμα τους, καταφέρνοντας πάντα να κλέβει τις εντυπώσεις. Μετά τη Eurovision, η κίνηση των μαλλιών της έγινε… trend στα clubs για πολύ καιρό, καθώς ήταν τόσο μακριά, τόσο πλούσια, σχεδόν… ζωντανά.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της single με τίτλο «Tomame», η εκρηκτική τραγουδίστρια αποφάσισε να κόψει τη μακριά χαίτη της και να αφαιρέσει τα extensions, υιοθετώντας την τάση του μακρύ καρέ με αφέλειες, το οποίο ομολογουμένως της ταίριαζε πολύ.

Κι ενώ πιστεύαμε ότι η Ελένη θα καταστάλαζε σε αυτό το look, εκείνη μας διέψευσε, καθώς εμφανίστηκε χθες στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός με ανανεωμένη εμφάνιση. Η Ελένη φουρέιρα πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε τις τελευταίες επιτυχίες της, με τους θαμώνες να την καταχειροκροτούν.

Δεν ξέρουμε αν όντως η pop star προέβη όντως σ’ αυτή την αλλαγή ή αν φορούσε κάποια περούκα, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν, το σίγουρο είναι πώς ήταν πάρα πολύ όμορφη και sexy, όπως πάντα άλλωστε.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

likephilenews

>