Ενδιαφέρουν

«Χαλασμός» Κυρίου στο Survivor και ο Πρίαμος στον κόσμο του! Γι αυτό μέρα με τη μέρα «ανεβαίνει» στα στοιχήματα! VIDEO

index.php?id=18&rid=1850

Ο Κύπριος από την ομάδα των «Μαχητών» πλέον θεωρείται φαβορί, όχι μόνο στα μάτια του κόσμου, αλλά και στα στοιχήματα...

Κι ενώ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ήταν ένας απλός παίκτης, την Δευτέρα, 21-2, θεωρείτο ένα από τα φαβορί για τη νίκη του Survivor, μιας και οι επιδόσεις του, αλλά και η συμπεριφορά του στο παιχνίδι τον καθιστούν ένα πολύ δυνατό παίκτη, ο οποίος διεκδικεί το τρόπαιο.  

Άγριος καβγάς ξέσπασε στην παραλία των μαχητών του Survivor και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος όχι μόνο δεν συγκράτησε τα νεύρα του αλλά έβρισε τον Πάνο Αργιανίδη χρησιμοποιώντας απίστευτους χαρακτηρισμούς.  

Ο μισθοφόρος του Survivor, μετά την ψήφο που του έδωσε ο συμπαίκτης του στο συμβούλιο του νησιού, μιλάει για κλίκες και για σκοπιμότητα που έχει ο Πάνος στις ψήφους του.

Όλοι έκατσαν γύρω γύρω στην παραλία και οι μάσκες άρχισαν να πέφτουν η μία μετά την άλλη. Απέναντι στον Πάνο βρέθηκαν και οι δίδυμες αδερφές, Ειρήνη και Ελισάβετ, καθώς όπως υποστήριξαν, άλλα τους έλεγε πριν την ψηφοφορία.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έφτασε στο αμήν και φανερά εκνευρισμένος του είπε: «Άντε ρε βλάκα, τράβα γαμ… Άντε γαμ… Άντε, μ…πανο»!

 

Δείτε στο βίντεο του zappit όλα όσα έγιναν στην παραλία μεταξύ των παικτών: