Κύπρος

Site γνωριμιών αποκαλύπτει τις ερωτικές προτιμήσεις των Κυπρίων

index.php?id=18&rid=18188

Μια πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα για τις σχέσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών για την περίοδο των Χριστουγέννων στην Κύπρο διεξήγαγε το lalemou, το κυπριακό mobile app για γνωριμίες. Μερικά μάλιστα από τα στοιχεία της έρευνας μας προκάλεσαν πραγματικά εντύπωση… για τις προτιμήσεις των Κυπρίων ανδρών και γυναικών.

Αυτά είναι λοιπόν τα πιο ενδιαφέροντα συμπεράσματα της έρευνας:

Χριστούγεννα = Σχέση

Το 78% των singles απαντά ότι θα ήθελε τα Χριστούγεννα να είναι σε σχέση, επιβεβαιώνοντας τη φήμη ότι τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης.

Σε «σχεσάκηδες» μεταμορφώνονται οι άντρες ηλικίας 18-24 τα Χριστούγεννα, σε αντίθεση με τις γυναίκες που δηλώνουν ότι δεν έχουν πρόβλημα οι γιορτές να τις βρούνε «μόνες».

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι το 71% των αντρών ηλικίας 18-24 προτιμούν να είναι σε σχέση τα Χριστούγεννα, σε αντίθεση με τις συνομήλικές τους γυναίκες, οι οποίες σε ποσοστό μόλις 21% θα επιθυμούσαν να περάσουν τις γιορτές  με κάποιον σύντροφο.

Το «πνεύμα» των Χριστουγέννων με εμποδίζει να χωρίσω…

Το 51% των συμμετεχόντων ανέφερε ότι έχει συμβεί να μείνουν σε μια σχέση μόνο και μόνο επειδή είναι Χριστούγεννα.  Απ΄ότι φαίνεται όμως τόσο οι άντρες, όσο και οι γυναίκες, ξεχνάνε το «πνεύμα» των Χριστουγέννων όταν πλησιάζει το καλοκαίρι. Το 61% των ερωτηθέντων ανέφερε ότι έχει συμβεί να χωρίσουν από μία σχέση, προκειμένου το καλοκαίρι να τους βρει μόνους, ελεύθερους και ωραίους…

Πιο πολύ σεξ θέλουν οι γυναίκες τα Χριστούγεννα!

Μπορεί το καλοκαίρι να ανεβαίνει η ερωτική διάθεση σύμφωνα με τους άντρες και τις γυναίκες, αλλά τα Χριστούγεννα φαίνεται ότι μόνο το ένα φύλο έχει «πονηρές» διαθέσεις.

Συγκεκριμένα το 42% των γυναικών έναντι 19% των αντρών έχουν πιο ανεβασμένη λίμπιντο, χωρίς μάλιστα να βρίσκει  την επιθυμητή ανταπόκριση.

Δεν είμαι άντρας της μιας βραδιάς…

Εντύπωση προκαλεί ότι μόνο το 18% των single αντρών θα επιθυμούσε ο Άγιος Βασίλης να τους φέρει μια εφήμερη σχέση (one night stand ) για τα Χριστούγεννα.

Αντίθετα αυτό θα το προτιμούσε περισσότερο το 62% των single γυναικών που θα επιθυμούσε μια εφήμερη σχέση ή μία «χριστουγεννιάτικη περιπέτεια της μίας νύχτας».

Τα Χριστούγεννα θέλουν δύο, το καλοκαίρι λέμε «αντίο»

Ας δούμε όμως ποια είναι η τάση και σε εκείνους που είναι σήμερα σε σχέση και τι σκέφτονται για το μέλλον.

Το 71% των γυναικών ηλικίας 35 και άνω δείχνει μεγαλύτερη επιθυμία να περάσει μόνο του τις διακοπές του καλοκαιριού και όχι με κάποιο ταίρι.  Αντίθετα, οι γυναίκες ηλικίας 18-34 φαίνεται να είναι πιο συντροφικές, αφού μόλις 37% αυτών δηλώνουν ότι το καλοκαίρι προτιμούν να είναι singles.

likephilenews