Ελλάδα

Αυτή είναι η κούκλα αδελφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου! Πόσο μοιάζουν; (εικόνες)

index.php?id=18&rid=18047

«Εγώ δεν ήμουν η ωραία του σχολείου! Η αδελφή μου ήταν και παραμένει μία πολύ όμορφη γυναίκα. Εγώ μεταλλάχθηκα στην πορεία», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Omikron η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η «σκληρή» κριτής του «Greece’s Next Top Model» και ένα από τα ελάχιστα διεθνή μοντέλα με καταγωγή από την Ελλάδα, μίλησε για την παιδική της ηλικία και τις δυσκολίες που πέρασε στην εφηβεία λόγω της εξωτερικής της εμφάνισης.

Και ενώ για μας η Ηλιάνα είναι πρότυπο ομορφιάς, η ίδια δεν ένιωθε το ίδιο στην παιδική της ηλικία.

Τα παιδικά σου χρόνια πώς ήταν;
Λίγο περίεργα… (γελάμε). Έχω μεγαλώσει σε μία υπέροχη οικογένεια. Μπορεί οι δικοί μου να μην είναι σήμερα μαζί, αλλά αυτό δεν άφησαν να με επηρεάσει. Ήταν όλοι δίπλα μου πάντα! Μόνο στο σχολείο είχα κάποια θέματα, γιατί μου την «έλεγαν» οι συμμαθητές μου, που ήμουν ψηλή, αδύνατη, λίγο μαυριδερή. Δεν ήμουν όμορφο κορίτσι.

Πλάκα μου κάνεις;
Όχι, αλήθεια (γελά). Εγώ δεν ήμουν η ωραία του σχολείου! Η αδελφή μου ήταν και παραμένει μία πολύ όμορφη γυναίκα. Εγώ μεταλλάχθηκα στην πορεία. Οπότε, στο σχολείο, είχα «θεματάκια»: Με πείραζαν, με κορόιδευαν τα άλλα παιδιά. Όμως επέστρεφα σπίτι και τα ξεχνούσα όλα. Θυμάμαι το σπίτι μου γεμάτο κόσμο. Με τους παππούδες μου, τις θείες, τους θείους μου. Είμαστε όλοι δεμένοι κι ο ένας για τον άλλο. Είμαστε μία μεγάλη, «τρελή», ελληνική οικογένεια. Μία τέτοια θέλω να κάνω κι εγώ!

Το μοντέλο μίλησε με μεγάλη αγάπη και θαυμασμό για την αδελφή της, την οποία χαρακτήρισε «ωραία του σχολείου» και εξήγησε πως είχε μεγάλη απήχηση.

Ρίχνοντας μια ματιά στο προφίλ της Μαριλένας Παπαγεωργίου, της αδελφής της Ηλιάνας, παρατηρεί κανείς πως πρόκειται για μια πολύ όμορφη μελαχρινή γυναίκα, με αισθητική, στιλ, αγάπη για τα ρούχα και πολύ φινέτσα. Σύμφωνα πάντα με το προφίλ της, φαίνεται πως η Μαριλένα ζει το μεγαλύτερο διάστημα στη Μύκονο και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά.

Διατηρεί κατάστημα ρούχων στο νησί των Ανέμων. Οι αδελφές είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους και κάθε φορά που οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις το επιτρέπουν περνούον χρόνο μαζί. Το 2016, μάλιστα, η Μαριλένα επισκέφτηκε την Ηλιάνα στην Αμερική όπου το μοντέλο ζει μόνιμα τα τελευταία οχτώ χρόνια.

Δείτε φωτογραφίες της Μαριλένας Παπαγεωργίου με την αδελφή της Ηλιάνα:

likephilenews