Κύπρος

Το δώρο που πήρε από την Κύπρο η Κέιτ Μίντλετον για τον πρίγκιπα Τζορτζ

index.php?id=18&rid=17855

Την Κύπρο επισκέφτηκαν χτες η Κέιτ Μίντλετον και ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ, οι οποίοι βρέθηκαν λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι στη βρετανική βάση του Ακρωτηρίου προκειμένου να συναντήσουν το προσωπικό που υπηρετεί εκεί.

Η Κέιτ Μίντλετον, λοιπόν, μίλησε με το προσωπικό λέγοντάς τους πως ο Πρίγκιπας Τζορτζ πάντα είχε μία αγάπη με τα ελικόπτερα, όπως και ο πατέρας του.

Η Κέιτ Μίντλετον έκανε μια πολύ κομψή εμφάνιση επιλέγοντας να φορέσει ένα απλό και κλασικό κοστούμι. Για την περίσταση, λοιπόν, φόρεσε ένα blazer σε λαδί απόχρωση και το συνδύασε άψογα με ένα λευκό πουκάμισο.

To όλο σύνολο συμπληρώθηκε με ένα μαύρο παντελόνι σε κλασική γραμμή, ενώ μια φίνα ζώνη αγκάλιαζε τη μέση της.

Ωστόσο, ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν το είδε έτσι ακριβώς και όταν κλήθηκαν να φωτογραφηθούν μαζί με το προσωπικό μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, έκανε το αστείο του για τις στιλιστικές επιλογές της συζύγου του.

«Η γυναίκα μου μοιάζει λίγο με το Χριστουγεννιάτικο δέντρο», ανέφερε ο Γουίλιαμ εννοώντας πως το χακί της κουστούμι ταιριάζει με το πράσινο του δέντρου.

Μάλιστα ο Γουίλιαμ δεν σταμάτησε τα αστεία, καθώς μόλις είδαν πως όλοι οι φωτογράφοι είχαν στραφεί πως το μέρος της Κέιτ Μίντλετον, τότε γύρισε και τους είπε «Μήπως καλύτερα να φύγω από το πλάνο», προκαλώντας έτσι το γέλιο όλων.

Πάντως η Κέιτ Μίντλετον φαίνεται πως δεν σταμάτησε να μιλά για την αδυναμία της, δηλαδή τον Πρίγκιπα Τζορτζ, για τον οποίο μάλιστα έβγαλε και μερικές φωτογραφίες με τα ελικόπτερα καθώς αυτή ήταν η επιθυμία του.

likephilenews

>