Κύπρος

Μαριάννα Καυκαρίδου: «Με κατηγορούν ότι πήρα δουλειά γιατί είμαι κόρη του..»

index.php?id=18&rid=17744
Στη Χριστιάνα Αριστοτέλους μίλησε για όλα η Μαριάννα Καυκαρίδου.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε ανάμεσα σε άλλα για την συμμετοχή της στο Κάρμα εκφράζοντας την χαρά της. 

"Είχα μεγάλη χαρά να παίξω σε πολλές σειρές της και όταν μου είπε γι’ αυτή την σειρά χάρηκα πάρα πολύ. Μου είχε πει από πέρσι για τη συγκεκριμένη σειρά και χάρηκα πολύ που το όνειρο της έγινε πραγματικότητα. Μου τηλεφώνησε διάβασα το σενάριο, πρόκειται για ένα σκληρό σενάριο που σου κόβεται η ανάσα. Είναι μια μάνα η οποία διαισθάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά με την κόρη της όσον αφορά την σεξουαλική ζωή της κόρης της"

Η ηθοποιός δεν δίστασε να απαντήσει αν υπάρχει το μέσον στον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης στην Κύπρο, με την ίδια να το παραδέχεται. Ενώ μίλησε και για τα κακεντρεχή σχόλια που έχει ακούσει στην ζωή της και την θέλουν να παίρνει δουλειές λόγω του πατέρα της και της μητέρας της. 

"Ζούμε σε μια χώρα που δυστυχώς σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχει σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό το μέσο… Ισχύει όντος όσον αφορά τον χώρο του θέατρου ή της τηλεόρασης  είτε λόγω συμφέροντος είτε γιατί θέλεις να βοηθήσεις έναν δικό σου άνθρωπο.. αυτό όμως γίνεται στην αρχή μετά αν δεν είσαι καλός η δουλειά σε πετάει με τις κλωτσιές έξω. Έχω κατηγορηθεί ότι πολλές φορές έχω πάρει δουλειά γιατί είμαι κόρη του Καυκαρίδη και της Μπεμπεδέλη ή ότι δουλεύω στο Σατιρικό γιατί είμαι κόρη τους.  Μπήκα στο  θέατρο γιατί είμαι η κόρη της αλλά έμεινα εκεί τόσα χρόνια γιατί δούλεψα σαν το σκυλί και έχω πίσω μια πορεία… Δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι εντάξει με τον εαυτό μου, με τον τρόπο που δουλεύω οπότε δεν με ενδιαφέρει" κατέληξε.