Κύπρος

Μαλλιά κουβάρια η πρώην και η νυν του Κύπριου επώνυμου - Οι απαγορεύσεις για τα παιδιά του

index.php?id=18&rid=17346

Μέσω των social media η πρώην του 'πυροβόλησε' τη νυν σύζυγό του και ο πασίγνωστος Κύπριος προέβη σε απαγορεύσεις σχετικά με τα παιδιά τους...  Ο Peter Andre απαγόρευσε στην Katie Price την μαγνητοσκόπηση των παιδιών τους Princess και Junior για το reality της, μετά την επίθεση της πρώην του στη νυν σύζυγό του, Emily, μέσω Twitter.

Ο 45χρονος Κύπριος τραγουδιστής έχει εκφράσει ανησυχία για το γεγονός ότι τα παιδιά του εκτίθενται, καθώς η Katie αντιμετωπίζει διάφορα θέματα. Ο τραγουδιστής ήταν εξοργισμένος που η πρώην σύζυγός του είχε χρησιμοποιήσει τα 13χρονα και 11χρονα παιδιά του στο reality της «My Crazy Life».

Σύμφωνα με την πηγή της εφημερίδας The Sun o Peter Andre δηλώνει σε οικεία του πρόσωπα: «Έχει δει τόσο λίγο τα παιδιά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και ήταν λίγο ξαφνικό ότι τα ήθελε καθώς τα χρειαζόταν για το show της».

Και πρόσθεσε η πηγή: «Ο Peter σκέφτεται ότι είναι λάθος η  Katie να γυρίζει ένα reality όταν περνάει μια δύσκολη περίοδο, αλλά χρειάζεται ξεκάθαρα τα χρήματα».

Οι εντάσεις είναι τεράστιες μεταξύ του πρώην ζεύγους, αφού η Katie ξέσπασε κατά της νέας συζύγου του Peter Andre, Emily. Το πρώην μοντέλο έκανε ένα καυστικό σχόλιο αφού η Emily είπε ότι είχε σταματήσει να κρατά αλκοόλ στο σπίτι.

Η Emily δήλωσε στο περιοδικό ΟΚ!: «Κανείς από μας δεν πίνει αλκοόλ, νομίζω ότι η κατανάλωση αλκοόλ μπορεί μερικές φορές να προκαλέσει σειρές». Η Katie Price πίστευε ότι το σχόλιο ήταν εναντίον της και το έσβησε, παρόλο που η Έμιλυ δεν έκανε καμία αναφορά στην Κέιτι.

Σε ένα διαγραμμένο τιτίβισμα, έπνιξε: «Η Emily δεσμεύει το ράμφος σου.» «Μην με κρίνετε, παρακολουθήστε την εκπομπή μου στις 10 το βράδυ στο @QuestRedtv και τότε δείτε εάν σκάβετε...».

dailystars

>