Ενδιαφέρουν

Τα 3 hot tips για μια ερωτική βραδιά που θα σου μείνει αξέχαστη!

index.php?id=18&rid=17216

Θες να ζήσεις μια αξέχαστη βραδιά με τον σύντροφό σου; Ακολούθησε πιστά τότε τα τρία hot tips που ακολουθούν.

1. Αυτοϊκανοποιήσου! Δεν έχει σημασία εάν μέχρι τώρα είχες ελάχιστους ή πάρα πολλούς συντρόφους –είτε για σεξ, είτε σε σχέσεις. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου- κυριολεκτικά! Οι σεξολόγοι λένε ότι οι γυναίκες που αυτοϊκανοποιούνται τακτικά έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πιο ικανοποιητική σεξουαλική ζωή.

2. Νιώσε σέξι! Είναι πολύ σημαντικό να κοιτιέσαι στον καθρέπτη και να βλέπεις μια όμορφη, σέξι γυναίκα. Δεν είναι εύκολο (εκτός αν γεννήθηκες σέξι) για αυτό ας κάνουμε μια μικρή εξάσκηση.

Προσπάθησε να θυμηθείς ποια ήταν η τελευταία φορά που ένιωσες πολύ επιθυμητή. Όσο χαμηλή αυτοεκτίμηση και αν έχεις, δεν μπορεί, θα έχει υπάρξει έστω μία φορά στη ζωή σου που σου έμεινε ανεξίτηλη.

Θυμήσου, πώς ένιωσες, τι το προκάλεσε, τι διάθεση είχες. Ανάσυρε από τη μνήμη σου αυτά τα στοιχεία και φέρτα στο προσκήνιο για να γίνουν και πάλι πράξη. Αγόρασε μερικά αισθησιακά εσώρουχα, βάλε εκείνο το φόρεμα που σε κολακεύει απίστευτα, φόρεσε κατακόκκινο κραγιόν, κοιτάξου στον καθρέπτη και συνήθισε αυτή την εικόνα- είσαι σέξι, τέλος.

111122023853-couple-bed-horizontal-large-gallery

3. Ζήτα αυτό που θέλεις! Ένας από τους πιθανούς λόγους γιατί δεν έχεις κάνει ακόμα το σεξ των ονείρων σου είναι ότι παίζεις το παιχνίδι χωρίς να ξέρεις τους κανόνες.

Θα σε απογοητεύσω αλλά είναι απίθανο να βρεθεί ο mr. Ιδανικός που θα διαβάσει το μυαλό σου και θα τα κάνει όλα όπως πρέπει. Εκείνος πιστεύει ότι επειδή βρίσκεστε και οι δύο στο πάρτι περνάτε εξίσου καταπληκτικά. Το να επικοινωνείς τις ανάγκες και τα θέλω σου είναι το κλειδί για να ζήσεις το σεξ όπως του αξίζει- με καυτό πάθος και απόλυτη ικανοποίηση.

faysbook