Ελλάδα

Το Survivor είναι γεγονός! Όπως και ο «ειρηνοποιός» Κύπριος παίκτης! Αγκάλιασε και τις δύο «μαινόμενες» σεξοβόμβες!VIDEO

index.php?id=18&rid=1659

Την Δευτέρα παρακολουθήσαμε το πρώτο επεισόδιο και εντυπωσιαστήκαμε..

Ο Γιάννης Σπαλιάρας δεν είναι απλά γυμνασμένος και ευέλικτος στις δοκιμασίες, αλλά και ένα εξαιρετικό πλάσμα, το οποίο φροντίζει ούτως ώστε να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη η συμβίωσή τους στη μακρινή χώρα.  

Όταν δύο από τις επώνυμες παίκτριες εξοργίστηκαν, όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί τις αγκάλιασε στοργικά, με σκοπό να τις καθησυχάσει. 

Όπως ήταν επόμενο τα περισσότερα σχόλια στα social media απέσπασαν εκτός από τον Σάκη Τανιμανίδη που αποδείχθηκε καλός αλλά τρακαρισμένος στην παρουσίαση, ο Γιάννης Σπαλιάρας, οι δίδυμες Ελισάβετ και Ειρήνη Αϊνατσίογλου αλλά και ο νικητής της πρώτης ψηφοφορίας Γιώργος Αγγελόπουλος που από χθες το βράδυ μετακινήθηκε από την  ομάδα των «Μαχητών» στην ομάδα των «Διάσημων».

Το ενδιαφέρον είναι τεράστιο και οι τούρκοι παραγωγοί που τρέχουν το «Survivor» στην γειτονική χώρα εδώ και 10 χρόνια είναι πολύ έμπειροι και ξέρουν πως να κρατήσουν μέχρι το τέλος την αγωνία του κοινού.

 

Πηγή: tothemaonline