Κύπρος

Αποκλειστικό: Η Αντζελίνα τα βγάζει όλα στη φόρα μετά την ξαφνική αποχώρηση της – ‘Με φοβούνται’

index.php?id=18&rid=16578

Στο επεισόδιο του ‘Next Top Model’ της Δευτέρα 15/10, παρακολουθήσαμε μια αλλόκοτη συμπεριφορά από την Κύπρια διαγωνιζόμενη, η οποία αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Η Αντζελίνα Γεωργίου χωρίς να δώσει εξηγήσεις και αγνοώντας την παραγωγή που την έτρεχε από πίσω, άνοιξε την πύλη του σπιτιού του Next Top Model και αποχώρησε.

Οι κριτές όταν ενημερώθηκαν από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες για το περιστατικό έδειξαν δυσαρεστημένοι και δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι ήταν αυτό που οδήγησε το μοντέλο σε αυτή την απόφαση.

Το LifeNewsCy επικοινώνησε με την Αντζελίνα Γεωργίου, η οποία ξεκαθάρισε το τοπίο και μίλησε για το παρασκήνιο της επεισοδιακής αποχωρησής της.

Αντζελίνα ενώ ήσουν από τις διαγωνιζόμενες που κατάφεραν να περάσουν στην 22αδα για μια θέση στο σπίτι του Next Top Model, στην συνέχεια αποχώρησες. Τι συνεβη;

Ναι ήμουνα και εγω μια απο τις κοπέλες που κατάφεραν να πάρουν μια θέση στο σπίτι. Ο λόγος που αποχώρησα οικειοθελώς ήταν καθαρά προσωπικός. Δεν ένιωθα καλά, ένιωθα πολύ μίσος, αρνητική ενέργεια και ζήλια γύρω μου. Ναι, είναι ενα παιχνίδι στο οποίο θα υπάρξει ζήλια και ανταγωνισμός, κάτι που εννοείται ότι γνώριζα πολυ καλά εξαρχής. Εγώ όμως σαν Αντζελίνα, είμαι πάρα πολύ θετικός άνθρωπος, γενικά σε ότι κάνω και σε όποιο χώρο και να βρίσκομαι στη ζωή μου. Αυτό μπορούν να σας το διαβεβαιώσουν όλοι όσοι με γνωρίζουν. Αν νιώσω έστω και λίγη αρνητική ενέργεια, όχι ένταση, αρνητική ενέργεια, επιλέγω να αποχωρήσω. Δεν έχω να ζηλέψω απο κανέναν και τίποτα γιατί είμαι αυθεντική, σε κάποιους θα αρέσω, σε κάποιους άλλους όχι. Στο χώρο της μόδας συναναστρέφεσαι συνεχώς με πολλά μοντέλα, αλλά δεν γίνεται αυτό που συμβαίνει στο GNTM. Με στεναχωρεί πολύ που κάποιες κοπέλες δεν ξέρουν να σέβονται, ο σεβασμόε ειναι must σε αυτόν το χώρο, αλλά και στη ζωή μας γενικά.Το GNTM είναι ενα reality show, αυτο είναι άλλο και το modeling άλλο. Εγώ ζω για να περπατώ στην πασαρέλα και να ποζάρω στο φακό, δεν θέλω όμως να γίνομαι το κέντρο τις προσοχής με λάθος τρόπο. Το να κάνω καριέρα στο χώρο της μόδας το θέλω όσο τίποτε άλλο, πιστέψτε με. Συγκεκριμένα Αμερική, αλλά όχι να είμαι μερος σε ενα reality show. Δεν μετάνιωσα που μπήκα στο παιχνίδι, αλλά δεν είναι αυτο που περίμενα, δεν είναι για μένα αυτός ο χώρος. Αυτό όμως το κατάλαβα όταν μπήκαμε στο χορό και έπρεπε να χορέψουμε.
Είσαι μία απο τις διαγωνιζόμενες που δέχονταν πολύ καλά σχόλια απο τους κριτες. Αυτό γέννησε ανταγωνισμό με τις υπόλοιπες κοπέλες;

Το ότι άκουγα καλά σχόλια απο τους κριτές εννοείται πως έκανε τα άλλα κορίτσια να νιώθουν πολύ ανταγωνισμό απέναντι μου. Όλες θέλανε να ξεχωρίσουν και να ακούσουν ενα ‘μπραβο’. Άκουσα αρκετές φορές τις κοπέλες να με σχολιάζουν, αλλά δεν με απασχολούσε ιδιαίτερα. Αντιθέτως, σήμαινε κάτι αυτό. Μέχρι που κάποιες μου το παραδέχτηκαν πως με ‘φοβούνται’, περισσότερο απο όλες τις άλλες. Εγώ διάβασα, ας κάνανε και αυτές το διάβασμα τους.

Είχες προσέξει άσχημες συμπεριφορές στον διαγωνισμό;

Άσχημες συμπεριφορές υπάρχουνε παντού όπου πας, σε όποια δουλειά και να πας και εννοείται πως θα υπήρχαν και στην εικοσπεντάδα. Εγώ προσωπικά θεωρούσα σωστό να αποφεύγω και κάποτε μέχρι και να γυρνώ την πλάτη μου σε έντονες καταστάσεις. Υπήρξε στιγμή που όλες οι κοπέλες τα βάλανε με την τριάδα και εγώ ήμουνα αλλού ακούγοντας μουσική, λες και δεν γινόταν τίποτα. Ότι δεν με αφορά, απλά δεν ασχολούμαι.

Πως ήταν η εμπειρία σου στον διαγωνισμό;

Η εμπειρία μου στο παιχνίδι ήταν ευχάριστη αν και πολύ σύντομη. Είμαι πολυ χαρούμενη που έστω και για αυτό το μικρό διάστημα που ήμουνα στο παιχνίδι, βρέθηκα απέναντι στα μάτια των τεσσάρων κριτών. Όσο και να διήρκεσε νομίζω απέδειξα την αξία μου και άφησα το στίγμα μου.

lifenewscy

>