Ενδιαφέρουν

Ώρα για αλλαγές: Aυτά τα tips θα αλλάξουν τελείως το σεξ που κάνατε μέχρι τώρα!

index.php?id=18&rid=16409

Είστε πολλά χρόνια με τον σύντροφό σας και νιώθετε πως έχετε βαρεθεί τη σεξουαλική ρουτίνα σας; Υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να ανανεώσετε τη σχέση σας και να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Διαβάστε ποια είναι αυτά:

#1. Δοκιμάστε επιτέλους νέες στάσεις
Αν εδώ και χρόνια κάνετε τα ίδια ξανά και ξανά είναι φυσικό ακόλουθο να έχετε βαρεθεί και να θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλετε πλέον τον σύντροφό σας. Σημαίνει απλά πως έχετε βαρεθεί και οι δύο τη ρουτίνα. Δοκιμάστε νέες σχέσεις από σήμερα που θα ανανεώσουν τη σεξουαλική σας ζωή.

#2. «Ξεχάστε» να φορέσετε εσώρουχα
Δεν φαντάζεστε πόσο «ανάβουν» οι άντρες με αυτό το τρικ. Κανονίστε να βγείτε για φαγητό με τον σύντροφό σας και φροντίστε να αναφέρετε κάποια στιγμή πως (δυστυχώς!) ξεχάσατε να φορέσετε εσώρουχα. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα βιάζεται να επιστρέψετε σπίτι.

#3. Αντμετωπίστε τον σαν αντικείμενο του σεξ
Δεν είναι κακό που και που να αφήνετε τους πολλούς ρομαντισμούς και τα συναισθήματα εκτός σεξουαλικού παιχνιδιού. Δοκιμάστε το κάποιες φορές και θα δείτε πόσο θα ανανεώσει τη σχέση σας αυτό το τρικ .

coldpic-romantic-couple-hug (1)

#4. Σταμάτα να φοράς πυτζάμες στο σεξ
Οι άντρες είναι οπτικοί τύποι οπότε για να τους ερεθίσετε θα πρέπει να προσπαθήσετε λιγάκι παραπάνω. Σταματήστε να φοράτε πυτζάμες και επιλέξτε πιο σέξι εσώρουχα και ρούχα.

#5. Κάντε μια φορά την εβδομάδα πρωινό σεξ
Οι επιστήμονες αναφέρουν πως το πρωινό σεξ παράγει ενδορφίνες στον οργανισμό που είναι γνωστές και ως οι ορμόνες της ευτυχίας.

#6. Φλερτάρετε με τον σύντροφό σας
Τι κι αν είστε πολλά χρόνια παντρεμένοι δεν θα πρέπει να ξεχνάτε να φλερτάρετε με τον σύντροφό σας ανά διαστήματα. Το φλερτ ανανεώνει τη σχέση και θα σας φέρει αρκετά πιο κοντά. Πώς να φλερτάρετε; Απλά ξεκινήστε με μερικά υπονοούμενα, μερικά τυχαία χάδια σε απροσδήκητες στιγμές και με μερικές έντονες και σέξι ματιές όταν είστε με παρέα.

faysbook