Ενδιαφέρουν

Βίντεο: Γιατί Αυστραλοί εργάτες κάθονται χωρίς εσώρουχο πάνω σε καυτά μέταλλα;

index.php?id=18&rid=1623

 

H αυστραλιανή ενδοχώρα είναι διάσημη για τις υψηλές της θερμοκρασίες, που εκτοξεύουν τον υδράργυρο στα ύψη κατά τη διάρκεια της ημέρας. 

Ωστόσο, οι Αυστραλοί είναι σκληραγωγημένος λαός, και έχουν συνηθίσει όχι μόνο να κάθονται, αλλά και να εργάζονται κάτω από τον ήλιο.

Μάλιστα, για να αποδείξουν πόσο ζόρικοι είναι και θέλοντας να δημιουργήσουν μια νέα διαδικτυακή «τρέλα» (στο πρότυπο των διαφόρων challenges που ξεπηδούν κάθε τόσο στο διαδίκτυο), δύο ξαδέρφια, ο Clinton and Efan DeGoumois, αποφάσισαν να τολμήσουν κάτι αρκετά ακραίο. Κατέβασαν λοιπόν το παντελόνι και το εσώρουχό τους και επιχείρησαν να κάτσουν πάνω σε μια μεταλλική εργαλειοθήκη που είχε μείνει για αρκετή ώρα κάτω από τον καυτό ήλιο.

Βίντεο: Γιατί Αυστραλοί εργάτες κάθονται χωρίς εσώρουχο πάνω σε καυτά μέταλλα;


Οι δύο άνδρες που ζουν και εργάζονται ως οικοδόμοι στην Tibooburra, 1.200 χλμ βορειοδυτικά του Σίδνεϊ, επέλεξαν να κάνουν το πείραμά τους το μεσημέρι, όταν η θερμοκρασία άγγιζε τους 45 βαθμούς Κελσίου. Όπως είναι φυσικό, δεν άντεξαν την επαφή με το πυρωμένο μέταλλο για πάνω από μερικά δευτερόλεπτα, ωστόσο το βίντεο που ανέβασαν στα social media έχει εμπνεύσει πολλούς συμπατριώτες τους να τους μιμηθούν.

 

 

 

Ποιος ξέρει, ίσως το Hot toolbox challenge να γίνει το επόμενο icebox-challenge, αν και κάτι μας λέει ότι παραείναι επώδυνο για να πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις