Κύπρος

Ο άνδρας που απάτησε την Αριστοτέλους – «Σήμερα θα αντιδρούσα διαφορετικά»

index.php?id=18&rid=15520

Συγκεκριμένα, η Χριστιάνα Αριστοτέλους, μιλώντας στο περιοδικό Down Town και στον Γιάννη Χατζηγεωργίου, μίλησε για διάφορα θέματα, ενώ μάλιστα δεν φοβήθηκε να αναφερθεί και στην απιστία!

Ερωτηθείς αν έχει προδοθεί πολύ, η Χριστιάνα Αριστοτέλους απάντησε: «Ναι. Και από φιλίες και στα προσωπικά και στην δουλεία μου», με τον δημοσιογράφο να παίρνει την ερώτηση παραπέρα και να διερωτάται: Τι σημαίνει «προδοσία» στην προσωπική ζωή; Απιστία;

Με την ξανθιά παρουσιάστρια να απαντά καταφατικά και να δηλώνει: «Ναι έχω απατηθεί. Αλλά πλέον η ζωή μου είναι τόσο διαφορετική… Σήμερα θα αντιδρούσα πολύ διαφορετικά στην απιστία».

Ερωτηθείσα αν σήμερα θα χώριζε η ίδια απάντησε: «Σίγουρα! Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι ο άλλος προχωρά με κάποιον άλλον άνθρωπο και μετά επανέρχεται σε έμενα έτσι απλά. Αν και μου συνέβη στο παρελθόν. Ακόμη και με ένα παιδί πια, είμαι κάθετη σ’ αυτό το θέμα. Χωρίς να κρίνω τους ανθρώπους που έχουν συγχωρέσει την απιστία. Γιατί κι εγώ το έχω κάνει. Αλλά, δεν θα την συγχωρούσα ξανά! Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν… Είμαι ευγνώμων στην ζωή! Έχω το παιδί μου, τον άντρα μου, κάνω κάτι που αγαπώ… Τι άλλο να ζητήσω;»

tothemaonline