Ελλάδα

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Δείτε τον μαζί με την αγαπημένη του στα σοκάκια της Μυκόνου

index.php?id=18&rid=14233

Full in love είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μαζί με την αγαπημένη του, Μαρία Καλάβρια την οποία γνώρισε το περασμένο καλοκαίρι κι από τότε είναι αχώριστοι! 

Αν και προσπαθούν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την σχέση τους εντούτοις ο φωτογραφικός φακός του fthis.gr τους απαθανάτισε στα σοκάκια της Μυκόνου. Το ερωτευμένο ζευγάρι πρόσφατα γιόρτασε την πρώτη επέτειο της σχέσης του, απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές του διακοπές στο νησί των ανέμων.

Τι συνέβη, όταν πέρυσι το καλοκαίρι, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου γνώρισε τη Μαρία Καλάβρια;

"Ήρθαν πιο κοντά, όταν βρέθηκαν σε κοινή παρέα πέρυσι το καλοκαίρι. Αν και γνώριζε ο ένας τον άλλον, από τις δουλειές που έχουν κάνει στον χώρο του μόντελινγκ. Τότε η Μαρία, μόλις είχε βγει από έναν μακροχρόνιο γάμο με τον Σάμι Φάις. Εκείνο το διάστημα και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήταν μόνος του, έχοντας χωρίσει από την Όλγα Φαρμάκη. Αν και ήρθαν κοντά οι δυο τους, με δεδομένο ότι έχουν δει πολλές φορές την προσωπική τους ζωή να προβάλλεται από τα media, προσπάθησαν η σχέση τους να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας" αποκαλύπτει  πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού, στην εφημερίδα, Real Life.