Ελλάδα

Φαίη Σκορδά: Τι συμβαίνει στη ζωή της! Βρήκε σύντροφο; Το φλερτ και τα πονηρά μηνύματα...

index.php?id=18&rid=14087

Όταν βλέπω αυτή την γυναίκα στην τηλεόραση αληθινά δεν ξέρω τι να σκεφτώ γι'αυτή.

Βλέπω μία γυναίκα πανύψηλη με καριέρα, με παιδιά, business woman, είναι αυτό που λες απολύτως επιτυχημένη.

 Αν την προσέξεις πολύ καλά θα παρατηρήσεις ότι κάτι της λείπει. Ότι δεν την αφήνει κάτι να νιώσει την αληθινή ευτυχία στην ζωή της.

Έψαξα λοιπόν να μάθω τι είναι αυτό που στερεί από μία τέτοια γυναίκα την αληθινή ευτυχία; Ρώτησα φίλους γνωστούς, ανθρώπους που έχουν περάσει από παλαιότερα δίπλα της, ανθρώπους που είναι τώρα κοντά της, Προσπάθησα να μπω λίγο στην ψυχοσύνθεση της και να καταλάβω τι είναι αυτό που κρύβει το βλέμμα της. Τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στην ζωή της Φαίης Σκορδά και δεν της επιτρέπει να αισθανθεί απόλυτα ολοκληρωμένη και ευτυχισμένη.

Η Φαίη είναι ένα παιδί που λειτουργεί με κουτάκια μέσα στο μυαλό της. Για οτιδήποτε κι αν κάνει, κινείται βάση σχεδίου. Τα έχει όλα οργανωμένα και τοποθετημένα με θρησκευτική ευλάβεια στο μυαλό της για να μην της ξεφεύγει απολύτως τίποτα. Η Φαίη είναι η γυναίκα που ότι έχει πετύχει στην ζωή της το είχε ονειρευτεί από πριν. Είναι από εκείνους τους σπάνιους ανθρώπους που καταφέρνει να αγγίξει λίγο από την χρυσόσκονη του άστρου της.

Το διαζύγιο με τον Γιώργο Λιάγκα της έχει αφήσει τόσο βαθιά πληγή στην ψυχή της που ακόμη και σήμερα που σας γράφω αυτές τις γραμμές, δεν μπορεί να τις επουλώσει. Η Φαίη Σκορδά δεν είναι η γυναίκα που είχε σαν στόχο στην ζωή της να παντρευτεί, να κάνει 2 παιδιά και να χωρίσει. Είναι το εντελώς αντίθετο. Αυτό όμως αποτελεί ιστορία πλέον το διαζύγιο με τον Γιώργο. Το πρόβλημα της Φαίης, λένε οι συνεργάτες της, ότι τώρα είναι άλλο.

Φοβάται να προχωρήσει στην οποιαδήποτε σχέση, κρυφή ή φανερή, λόγω των παιδιών της. Σκέφτεται τι θα γίνει έτσι και την πετύχουν να βγαίνει απλώς και για έναν καφέ με έναν άλλον άντρα. Δυστυχώς καλώς ή κακώς ένα από τα ελαττώματα της Φαίης, είναι τι σκέφτονται οι άλλοι γι'αυτήν και όχι τι είναι καλό γι'αυτήν. Αυτό λοιπόν την αποθαρρύνει και την έχει κλείσει ερμητικά μέσα στον μικρόκοσμο του εαυτού της. Αυτό λένε στενοί της συνεργάτες, την έχει φθείρει ψυχολογικά και την έχει ρίξει. "Αν κάποιος είναι πιστός τηλεθεατής της Φαίης θα παρατηρήσει ότι στην διάρκεια κάποιων εκπομπών η Φαίη αλλάζει. Θα δείτε ότι είναι σαν να βρίσκεται κάπου αλλού. Ενώ της μιλάνε εκείνη φαίνεται ότι ταξιδεύει αλλού με την καρδιά και την ψυχή της, Δεν είναι καθόλου τυχαίο.". Όντως έτσι είναι. Η Φαίη στα μάτια της έχει μια μελαγχολία που δεν την αφήνει να νιώσει την αληθινή ευτυχία. Γι' αυτό ακριβώς τον λόγο το έχει ρίξει και στην εργασιοθεραπεία.

ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑΣΗΣ ΤΟ ΦΛΕΡΤ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΝΗΡΑ ΜΗΜΥΜΑΤΑ

Όλα τα παραπάνω φαίνεται ομως ότι σιγά σιγά η Φαίη τα ξεπερνάει η τα έχει ξεπεράσει. Τους τελευταίους μήνες δέχεται ένα φλερτ από επιχειρηματία που δεν την αφήνει ανεπηρέαστη και ασυγκίνητη. Κάθε εβδομάδα λουλούδια, έντονο φλερτ, μηνύματα με υπονοούμενα και πονηρές σκέψεις!!!! Η Φαίη Σκορδά επιτέλους ανταποκρίνεται...Ετσι τουλάχιστον μου λέει ένα πουλάκι στο Vanda’s blog στο Youweekly.gr.

Τώρα θα ενδώσει η λαμπερή παρουσιάστρια; Άγνωστο αλλά πλέον πιθανό....