Κύπρος

«Το κάρμα υπάρχει!» σχολιάζει διαγωνιζόμενη Καλλιστείων για τον σάλο με τον Εύρο! Την εξευτέλισε στο παρελθόν! VIDEO

index.php?id=18&rid=1381

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται πάντοτε κρύο και το μοντέλο ευχαριστήθηκε την «ζημιά» που έπαθε ο Glijin αφού ανάμεσα στα άλλα την αποκάλεσε «Βασίλισσα των Κουφάων»...

Μπλεξίματα με τον νόμο και μάλιστα πολύ σοβαρά έχει να αντιμετωπίσει ο Έυρος Δημητρίου (γνωστός ως Evros Glijin) μετά από δημοσίευση βίντεο στο διαδίκτυο όπου καταγράφει με το κινητό του δυο αστυνομικούς σε τροχονομικό έλεγχο. Το βίντεο μέσα σε χρόνο dt έγινε viral ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων και πολλοί ήταν αυτοί που του έκαναν διαδικτυακό μπούλινγκ.

Η Βιολέτα Λόρενς παρατηρώντας τον σάλο που προκάλεσε ο Έυρος σχολίασε στα social media: «Το κάρμα υπάρχει. Σε οποιον κάνεις κακό ή εξευτελίζεις επιστρέφει πάντα σε όποιον το αρχίζει. Το άτομο αυτό ξέρει καλά ποιο είναι και γιατί το λέω… Συζητείται το τελευταίο 24ωρο από τα μέσα.».

 

Πηγή: tothemaonline

Image may contain: 3 people

Η πραγματικότητα είναι πως όταν η Βιολέτα διαγωνιζόταν στο «Star Κύπρος 2015» την είχε «κράξει». Και δεν ήταν η μόνη που απέσπασε άσχημη κριτική από τον Έυρο. Φυσικά τότε δεν δίστασε ακόμα και να την αποκαλέσει «Βασίλισσα των Κουφάων».

Δείτε στο 20:34 τι είπε στο video που ανέβασε ο Εύρος στο Youtube το 2015 για την Βιολέτα Λόρενς:

Φυσικά η Βιολέτα Λόρενς δεν σταμάτησε εκεί τον σχολιασμό της αφού συνέχισε: «Α ναι και κάτι ακόμα… Πραγματικά συγχαρητήρια στην αστυνομία Κύπρου για την τόση τους υπομονή αλλά και για την μα….α που κουβαλούν ορισμένοι. (Οι περισσότεροι θα καταλάβουν)».

Image may contain: one or more people and text

Image may contain: one or more people and text

Φυσικά ο Εύρος δεν σταμάτησε εκεί, αφού ανέβασε κι άλλα video για τα Καλλιστεία του MEGA «Σταρ Κύπρος 2015» και από τα βέλη που εκτόξευσε δεν απέφυγε την Βιολέτα: