Ελλάδα

Δούκισσα Νομικού: Αποκάλυψε για πρώτη φορά με ποιον τρόπο έμαθε για την εγκυμοσύνη της και πως το ανακοίνωσε στο σύζυγό της!

index.php?id=18&rid=13579

Επιθυμία της Δούκισσας Νομικού ήταν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, να μην δώσει κάποια συνέντευξη ούτε να πραγματοποιήσει κάποια φωτογράφηση για τα media.

Σχεδόν τρεις μήνες μετά τη γέννηση του γιου της, Σάββα, το πανέμορφο μοντέλο και νέα μανούλα, παραχώρησε στο περιοδικό “People” συνέντευξη, όπου μίλησε για όλα και το νέο ρόλο της ζωής της, όπου μεταξύ άλλων, αποκάλυψε με ποιον τρόπο έμαθε για την εγκυμοσύνη της και πως το ανακοίνωσε στο σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη.

“Έμεινα έγκυος αμέσως μετά το γάμο. Ήμασταν πολύ τυχεροί. Η μητρότητα είναι ιερή και φυσικά δεν είναι δεδομένη. Ποτέ δεν τη θεώρησα δεδομένη. Αυτή μάλιστα ήταν πάντα η μεγαλύτερη αγωνία μου. Αν θα μπορέσω να γίνω κι εγώ κάποια στιγμή μανούλα. […] Όταν συνειδητοποίησα πως έχω καθυστέρηση, με προέτρεψαν οι φίλες μου να κάνω ένα τεστ εγκυμοσύνης. Το έκανα αλλά βγήκε αρνητικό. Είχα ενθουσιαστεί με την προοπτική. Έτσι, όταν βγήκε αρνητικό, μέσα μου στενοχωρήθηκα. Μετά όμως από τρεις τέσσερις μέρες εξακολουθούσα να νιώθω περίεργα και έκανα και δεύτερο τεστ σίγουρη, όμως, ότι δεν θα είμαι έγκυος. Το βλέπω, λοιπόν, θετικό και γουρλώνω τα μάτια. Μετά πήρα κι άλλο τεστ γιατί ήθελα να βεβαιωθώ. Τελικά βγήκε κι αυτό θετικό. Το έβγαλα φωτογραφία να το έχω! Ήταν μαγική στιγμή, ήταν αυτό το συναίσθημα που αρχίζεις να κλαις από τη χαρά σου και δεν ξέρεις με τι λόγια να το μοιραστείς. Στο Δημήτρη δεν πρόλαβα καν να το πω, γιατί όταν με είδε με κοίταξε στα μάτια, το κατάλαβε αμέσως και κατευθείαν με αγκάλιασε. Ήταν μια πολύ δυνατή στιγμή για εμάς…”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

ilovestyle