Ελλάδα

Ο Σωτήρης Κοντιζάς φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με την δυόμιση ετών κόρη του!

index.php?id=18&rid=13083

Ο Σωτήρης Κοντιζάς παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο ένθετο «Κ» της Καθημερινής και στην Μανίνα Ντάνου. Ο γνωστός σεφ φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά με την δυόμιση ετών κόρη του Αριάννα ή, αλλιώς, Τσιχίρο, όπως είναι το ιαπωνικό της όνομα.

Είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε να ποζάρει με την κόρη του για τις ανάγκες ενός έντυπου και όπως ήταν αναμενόμενο η εικόνα έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην παιδική του ηλικία, αποκαλύπτοντας πως ήταν παιδί με παραπανίσια κιλά: «Λάτρευα το φαγητό, ήμουν χοντρούλης. Η πιο έντονη ανάμνηση μου είναι το εξοχικό του νονού μου στη Θεσσαλονίκη, που είχε ντοματιές, κι εγώ περίμενα πώς και πώς τα καλοκαίρια για να φάω ντομάτες κατευθείαν από το μποστάνι. Θεωρούσα τίμιο, εφόσον μου αρέσει το φαγητό, να μάθω και πώς γίνεται. Ήθελα να φύγει αυτό το απωθημένο από τη μέση, να το δοκιμάσω και να φύγει από τη μέση. Δεν ήθελα να είμαι από αυτούς που λένε αχ, θα είχα γίνει καλός μάγειρας, όπως λέω εγώ τώρα θα ήμουν καλός τενίστας και έχω παίξει τένις μία φορά».

 
 

 

kontizas1

faysbook.gr

>