Ελλάδα

Όλγα Φαρμάκη: Πώς σχολίασε τη σχέση του Δημήτρη Αλεξάνδρου με τη Μαρία Καλάβρια;

index.php?id=18&rid=12957

Η Όλγα Φαρμάκη διατηρούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα δεσμό με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ωστόσο μόλις πέρσι το καλοκαίρι πήραν απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Τόσο ο Δημήτρης όσο και η Όλγα βρήκαν τον έρωτα σε άλλες αγκαλιές ενώ όπως όλα δείχνουν οι σχέσεις τους σήμερα είναι πολύ καλές. Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν την πρώην παίκτρια του Survivor και όπως ήταν αναμενόμενο τη ρώτησαν για την προσωπική της ζωή.

 

”Μου αρέσει να έχω προστατευμένη την προσωπική μου ζωή. Αν τύχει όμως και μας δουν μαζί σε κάποια κοινή έξοδο δεν θα κρυφτώ”. δήλωσε με μια δημοσιογράφο να την ρωτάει πώς θα αντιδράσει αν πέσει πάνω στον Δημήτρη Αλεξάνδρου με την αγαπημένη του Μαρία Καλάβρια. Η Όλγαμάλλον δεν περίμενε αυτή την ερώτηση και είπε: ”Πρώτον δεν είναι ωραία αυτή η ερώτηση. Δεύτερον εγώ χαίρομαι πάρα πολύ που ο Δημήτρης έχει συνεχίσει τη ζωή του και έχει βρει έναν άνθρωπο σαν την Μαρία που είναι πολύ καλός άνθρωπος. Ταιριάζουν και είναι ευτυχισμένοι. Χαίρομαι να είναι ευτυχισμένος κάποιος άνθρωπος ακόμα κι αν δεν μπορούσαμε να είμαστε μαζί”.

 

faysbook.gr