Ενδιαφέρουν

Τρικς για να κάνετε…το καλύτερο σεξ της ζωής σας

index.php?id=18&rid=12941

Η τεχνική στο σεξ σίγουρα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, αλλά υπάρχουν και κάποια επιπλέον πράγματα που μπορούν να βοηθήσουν στο να κάνετε την εμπειρία σας στο σεξ ακόμα καλύτερη.

#Πείτε του τι σας ανάβει
Έρευνες έχουν δείξει πως η καλή επικοινωνία φέρνει καλύτερο σεξ και αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως πρέπει να μιλάτε βρώμικα. Μπορείτε με επιφωνήματα ή κινήσεις να δείξετε στον αγαπημένο σας τι σας αρέσει και τι όχι.

#Γελάστε παρέα
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2016 στο Journal of Sex Research, οι ερευνητές απέδειξαν πως τα ζευγάρια που είναι πάνω από 3 χρόνια μαζί είναι καλό να μοιράζονται μετά το σεξ ακόμα και τις πιο ντροπιαστικές στιγμές τους, να γελάνε παρέα και να προσεγγίζουν το σεξ με μια χαλαρότητα και χωρίς άγχος.

 
 

 

#Αλλάξτε τη ρουτίνα του σεξ
Ακόμα και αν κάνετε το καλύτερο σεξ της ζωής σας, αν κάθε φορά κάνετε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγαματα, σαν ιεροτελεστία, κάποια στιγμή απλά..θα βαρεθείτε. Κάντε διαφορετικά πράγματα, δοκιμάστε νέες στάσεις, νέα σημεία για σεξ και νιώστε αυτοπεποίθηση για αυτό που κάνετε.

#Προετοιμάστε το πεδίο
Αυξήστε την περίοδο των προκαταρκτικών όχι την ώρα που θέλετε να κάνετε σεξ αλλά πολλές ώρες πριν. Μερικές κινήσεις που μπορεί να γίνουν από το πρωί, θα δώσουν το μήνυμα στον καλό σας πως το βράδυ τον περιμένουν εκπλήξεις. Δημιουργήστε ατμόσφαιρα για σεξ πολύ πριν κάνετε σεξ.

#Μην ξεχνάτε να γυμνάζεστε
Η άσκηση είναι απαραίτητη για τον οργανισμό μας επειδή βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Η κυκλοφορία βελτιώνεται σε όλα τα σημεία του σώματος και αυτό βοηθάει και στη αύξηση της επιθυμίας μας για σεξ αλλά και στη βελτίωση της διάθεσής μας.

 

faysbook.gr