Hot Stuff

Γιατί η γυναίκα γουστάρει το one night stand!

index.php?id=18&rid=1278

Σπορ πασίγνωστο και πολυφορεμένο ανά τους αιώνες το να βρεθούν δύο και να ξεσκιστούν μονάχα μια νύχτα. Είναι η «αρπακτή» στο σεξ, που γίνεται στα όρθια, στα γρήγορα, και συνήθως οι δύο ευκαιριακοί εραστές δεν πρόκειται να το επαναλάβουν. Να ξανασυναντηθούν ποτέ. Πριν παρθούν, άλλωστε, πιθανότατα ούτε να γνωριζόντουσαν, όπως και μετά το πάρσιμο να μην ήθελε ο ένας να μάθει το όνομα του άλλου. Ήταν το γαμήσι της μιας βραδιάς, της μιας στιγμής, όσο κράτησε.

Το μόνο καινούργιο στον καιρό μας είναι ο χαρακτηρισμός του πράγματος, η έκφραση One Night Stand, το «στήσιμο», τυχαίο κι όχι, που δεν είναι απαραίτητο να προκύψει νύχτα, γιατί όχι και την ημέρα, αν το φέρει η περίπτωση. Και σήμερα οι ευκαιρίες να βρεθούν δύο άτομα είναι πολύ περισσότερες και ποικίλες...

...Αρκεί να παίζει η προδιάθεση. Αρκεί το «μήνυμα» που στέλνουν τα μάτια να κατευθυνθεί στο κατάλληλο άγνωστο πρόσωπο, και το ψιλογνωστό, στο χώρο της δουλειάς, στο μετρό, στο σινεμά, στο σχολείο του παιδιού. Πιο εύκολα εκδηλώνονται οι φαν του one night stand εκεί όπου καταναλώνεται αλκοόλ, ακόμα σε μια παρέα, όταν θα συναντηθούν δυο ξένοι μέχρι μέχρι τότε.

Γιατί κάποιος, ιδιαίτερα κάποια ιντριγκάρεται να κάνει σεξ με πρόσωπο που συμπτωματικά κι όχι βρέθηκε σε ακτίνα «θερμικής» βολής. Κίνητρο βασικό το άγνωστο, το μυστήριο που τον, που την περιμένει. Αυτό είναι που περισσότερο προκαλεί, ίσως όχι το ίδιο το αντικείμενο του πόθου. Και, βέβαια, παίζει η ελπίδα στα όρια της σιγουριάς ότι το έργο θα είναι κάτι ξεχωριστό, διαφορετικό σε σύγκριση με το σεξ της μόνιμης ερωτικής σχέσης.

Το one night stand κρύβει μια μοναδική εμπειρία, κάτι περισσότερο από περιέργεια, ακόμα και τη σκέψη να τεστάρει, να δοκιμάσει η γυναίκα τη σεξουαλικότητά της. Χωρίς φραγμούς, άλλωστε, χωρίς όρια, κανένα δισταγμό, αφού θα δοθεί, θα παραδοθεί αυτή η ίδια, όμως ελεύθερη να «εισπράξει» ηδονή από τον άγνωστο, με τη σκέψη να ικανοποιήσει τις απόκρυφες επιθυμίες της. Και, με την ευκαιρία, να πραγματοποιήσει τις ανομολόγητες φαντασιώσεις της.

Λέμε για την γυναίκα, παντρεμένη και εργένισσα, επειδή γι' αυτήν μπορεί να θεωρηθεί το «κάτι άλλο» η one night stand αταξία, απιστία. Για τον άνδρα, τον μέσο άνδρα, που έχει μόνιμα στο κεφάλι την επιθυμία για γαμήσι, τον πόθο για αρκετές γυναίκες ταυτόχρονα, το one night δεν διαφέρει από το πήδημα in many stands.

Κάτι τελευταίο. Στατιστικά το one night stand δεν καταλήγει σε δεσμό ανάμεσα στους δύο. Δύσκολα προκύπτει σχέση από την «αρπακτή». Το taste food στο γαμήσι, όπως αλλοιώς λένε το one night stand. Κάποιες, κάποιοι επειδή ακριβώς το καταφχαριστήθηκαν, ρούφηξαν τη γλύκα της «πρώτης φοράς», ίσως πάλι επειδή αισθάνθηκαν εντελώς απελευθερωμένοι, αποζητούν να επαναλάβουν την ''περιπέτεια'' μ' άλλο πρόσωπο.

 

Πηγή: www.apodytiriakias.gr

>