Ενδιαφέρουν

True story: Ο "άνδρας χωρίς πέος" επιτέλους θα κάνει κανονικά σεξ [βίντεο]

index.php?id=18&rid=1263

O Andrew Wardle, έγινε γνωστός ως ο "άνδρας χωρίς πέος" καθώς η ιστορία του έγινε γνωστή μέσω του ομώνυμου ντοκιμαντέρ, ενώ απασχόλεί τα τελεθταλια χρόνια τα media σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο 40χρονος Βρετανός Andrew, είχε την ατυχία να γεννηθεί χωρίς πέος. Συγκεκριμένα γεννήθηκε με έκτοπη ουροδόχο κύστη, κάτι που σημαίνει πως εκείνη σχηματίζεται στο εξωτερικό του σώματός του. Οι όρχεις του, υπάρχουν, ενώ το κομμάτι του φαλλού είναι το μοναδικό που λείπει. Μάλιστα, έχει υποστεί ήδη μια χειρουργική επέμβαση, σε πολύ μικρή ηλικία, όταν και οι γιατροί του τοποθέτησαν την κύστη στο σωστό σημείο αλλά έτσι εμπόδισαν την όποια ανάπτυξη πέους.

Μεγαλώνοντας ο Andrew αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα λόγω της κατάστασής του και κυρίως ψυχολογικά. Ο 40χρονος ομολογεί πως λόγω της ντροπής του, έμπλεξε από νωρίς με τα ναρκωτικά, πως έκανε απόπειρες αυτοκτονίας και όλα αυτά σταμάτησαν μόνο όταν έμαθε πως κάποιος άλλος άνδρας έκανε επέμβαση για να αποκτήσει βιονικό πέος. Τότε αποφάσισε να κάνει και αυτός το ίδιο και τα τελευταία χρόνια ο Andrew με τη βοήθεια Βρετανών γιατρών στο Λονδίνο, έχει κάνει μια σειρά από πρωτοπορειακές χειρουργικές επεμβάσεις για να αποκτήσει το βιονικό πέος του. 
Οι γιατροί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Λονδίνου πήραν ένα μεγάλο μέρος του δέρματος καθώς και αιμοφόρα αγγεία και νεύρα από το χέρι του άνδρα, στη πορεία δημιούργησαν έναν κίλυνδρο και έδωσαν στο μόσχευμα μορφή σωλήνα, και το  «φύτεψαν» με χειρουργική επέμβαση στην ηβική περιοχή. Παράλληλα τοποθέτησαν μια εσωτερική αντλία, η οποία θα επιτρέπει τη μεταφορά αίματος, στο τεχνητό πέος και η οποία και θα βοηθά τον Andrew να ουρεί κανονικά, αλλά και να ολοκληρώνει τη σεξουαλική του επαφή.
Τώρα ολοκληρώθηκαν όλες οι επεμβάσεις και ο Andrew είναι έτοιμος να κάνει για πρώτη φορά σεξ με τη σύντροφό του τη Fedra Fabian, με την οποία είναι μαζί εδώ και χρόνια και τον στηρίζει σε αυτή την προσπάθεια.
Ο Andrew μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή This Morning και είπε πως για να μπορέσει να κάνει σεξ για πρώτη φορά θα πρέπει να ξαναμπεί στο νοσοκομείο για τρεις μέρες, ώστε οι γιατροί να "ενεργοποιήσουν" το "υδραυλικό" σύστημα, και θα έχει στύση για δύο συνεχόμενες εβδομάδες και μετά θα μπορεί να κάνει σεξ για πρώτη φορά. Ο ίδιος λέει πως δεν αισθάνεται και πολύ άνετα με αυτή τη νέα εισαγωγή στο νοσοκομείο και με το γεγονός της μόνιμης στύσης (δηλώνει πως θα παραμείνει κλεισμένος στο σπίτι όλο το διάστημα ων δύο εδβομάδων), αλλά ανυπομονεί να κάνει σεξ σαν κανονικός άνθρωπος.

Δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε στη γνωστή τηλεοπτική εκπομπή, η οποία τώρα κάνει το γύρο του κόσμου.

 

Πηγή: mag.sigmalive

 

 

>