Ελλάδα

Όλγα Φαρμάκη: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από το "Survivor 2"

index.php?id=18&rid=12143

Στο χθεσινό επεισόδιο του "Survivor 2" είδαμε την Όλγα Φαρμάκη να ανακοινώνει την οικοιωθελή αποχώρηση της, κάτι που κανείς δεν περίμενε κανείς καθώς η γνωστή fashion blogger είναι από τις πιο αγαπητές αλλά και δυνατές παίκτριες του παιχνιδιού επιβίωσης.

Σύμφωνα, όμως, με την Dimi’s blog η Όλγα Φαρμάκη είναι πολύ δεμένη με την οικογένεια της και το γεγονός ότι όλο αυτό το διάστημα θα ήταν μακριά από αυτούς ήταν κάτι που την δυσκόλευε από την αρχή... αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Ο κύριος λόγος που αποχώρησε ήταν ο... έρωτας! Ο 40χρονος επιχειρηματίας, Σταύρος Μαντόπουλος με το οποίο είναι πολύ ερωτευμένη και βρήκε ξανά τον έρωτα στα μάτια του μετά την άσχημη εξέλιξη που είχε η σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Εκείνος από την πλευρά του την περίμενε εδώ, καθώς μαζί αποφάσισαν να πάει στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο, δεν θέλησε η Όλγα να μείνει άλλο μακριά του: "Δεν μπορούσε να ρισκάρει αυτή την σχέση! Αφού τραυματίστηκε κιόλας αποφάσισε να γυρίσει! Αν έμενε καιρό στον Άγιο Δομίνικο, όπως ήταν αναμενόμενο μπορεί να χάλαγε αυτό και η Όλγα έχει ταλαιπωρηθεί πολύ! Επομένως τώρα που είναι καλά, και εκείνης της έλειπε πολύ, έπρεπε να μην σκεφτεί τα λεφτά και να επιστρέψει, όπως και το έκανε!", αποκάλυψε στο youweekly.gr κοντινό πρόσωπο της.

"Όχι δεν συγκατοικούν, μπορεί και να το κάνουν τώρα που θα επιστρέψει! Όλα στην ώρα τους! Προς το παρόν είναι ερωτευμένοι"", καταλήγει το ίδιο άτομο.

ilovestyle.com