Ελλάδα

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Νέο επαγγελματικό βήμα για το ζευγάρι

index.php?id=18&rid=12141

Βρίσκονται πολύ κοντά να υπογράψουν για…

Πριν λίγες βδομάδες δημοσιεύματα ήθελαν την Ελένη Μενεγάκη να έχει συμφωνήσει με τον Δήμο Άνδρου όπου θα ανοίξει εκεί ένα μικρό beach bar.

Αν και η ίδια συνεχίζει να βρίσκεται στον χώρο της τηλεόρασης και να είναι η "βασίλισσα" της μεσημεριανής ζώνης, όμως πλέον ασχολείται ενεργά και με τις τουριστικές επιχειρήσεις.

Έτσι, όταν έμαθαν, πάντα μαζί με τον σύζυγό της, για μια ξενοδοχειακή μονάδα που πωλείται στη Λευκάδα, έσπευσαν αμέσως, όπως αναφέρει το περιοδικό Ciao, να δουν περί τίνος πρόκειται και να διερευνήσουν την πιθανότητα να γίνουν οι νέοι ιδιοκτήτες και να επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους στο Ιόνιο.

Πρόκειται για ένα μικρό ξενοδοχείο πάνω από τη θάλασσα, κάτι αντίστοιχο με τα Άχλα δηλαδή, καθώς ο στόχος του ζευγαριού είναι να το μετατρέψουν σε μια μονάδα ανάλογη με αυτή που έχουν ήδη στην Άνδρο, ένα καταφύγιο δηλαδή και ησυχαστήριο για λίγους και εκλεκτούς φίλους και πελάτες τους.

Το ζευγάρι ενθουσιάστηκε με το ειδυλλιακό μέρος του ξενοδοχείο και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες βρίσκονται πολύ κοντά στην τελική συμφωνία!

ilovestyle.com