Κύπρος

Κύπρια παρουσιάστρια δηλώνει: ‘Δουλεύω πολύ σκληρά για να μην με πει κάποιος… γλάστρα’ (ΦΩΤΟ)

index.php?id=18&rid=12116

Θέλοντας να αποδείξει ότι ο ρόλος της στα τηλεοπτικά στούντιο είναι κάθε άλλο παρά διακοσμητικός, η 26χρονη Κύπρια το ‘χει ρίξει στη σκληρή δουλειά.

Ο λόγος για την Τζώρτζια Γεωργίου, η οποία κέρδισε τον τίτλο της «Miss Κύπρος» το 2012 και μετά από τη θητεία της στην «Ελληνοφρένεια», βρέθηκε στο πλατό της Σάσας Σταμάτη και της ψυχαγωγικής εκπομπής «Oοh La La».

Η Τζώρτζια Γεωργίου στην εκπομπή «Ελληνοφρένεια»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town, δήλωσε σχετικά: «Ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί μετά την ‘Ελληνοφρένεια’. Σε αφήνει ελεύθερο να εκφραστείς, να δημιουργήσεις, δεν έχει κόμπλεξ, δεν έχει άλυτα θέματα. Είναι cool κι αυτό μ’ αρέσει. Στο χέρι μου είναι να μην καταχραστώ αυτό που μου δίνεται –και δεν θα το κάνω! Στην πρώτη μας συνάντηση μου είχε πει: ‘Δεν θέλω να κάθεσαι στον καναπέ και να είσαι μια γλάστρα! Θέλω να μιλάς». Ποια άλλη θα το έκανε στην πρώτη της εκπομπή ως κεντρική παρουσιάστρια;».

 

Στη συνέχεια πρόσθεσε τα εξής: «Ξέρω πως όταν με γνωρίσει κάποιος και δει την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα μου, δεν πρόκειται να με χαρακτηρίσει ‘ γλάστρα’. Δουλεύω πολύ σκληρά για να μην με πει κάποιος ‘γλάστρα’»!