World

Γυναίκες που βγάζουν περισσότερα από τους συντρόφους τους!

index.php?id=18&rid=12084

Σήμερα, οι γυναίκες όχι μόνο ανταγωνίζονται επί ίσοις όροις τους συντρόφους τους σε ό,τι αφορά την επίτευξη επαγγελματικής επιτυχίας, αλλά συχνά τους ξεπερνούν κιόλας.

Στις σχέσεις, τα χρήματα ορισμένες φορές έχουν μεγάλη σημασία. Ακόμη και στα πλούσια και διάσημα ζευγάρια, το εισόδημα δεν είναι πάντα το ίδιο. Υπάρχουν ζευγάρια όπως η Beyonce και ο Jay Z ή η Κιμ και ο Κάνιε που βγάζουν πάνω κάτω τα ίδια χρήματα, αλλά στους περισσότερους ο ένας είναι αυτός που βγάζει περισσότερα από τον άλλον.

Οι διάσημες γυναίκες που βρίσκονται στην παρακάτω λίστα κερδίζουν περισσοτερα από τους συντρόφους τους – τουλάχιστον δύο φορές περισσότερα και (μέχρι στιγμής) δεν έχουν αφήσει τα χρήματα να επηρεάσουν τη σχέση τους:

ΤΖΕΣΙΚΑ ΑΛΜΠΑ

Η Τζέσικα Άλμπα δημιούργησε την εταιρεία The Honest Company, η οποία έχει σήμερα αξία 200 ​​εκατ. δολαρίων, ενώ ο σύζυγος της Κας Γουάρεν, ηθοποιός, παραγωγός και γιος του ηθοποιού Michael Warren, έχει σημαντικά μικρότερη περιουσία, αξίας 20 εκατ. δολαρίων.

ΡΙΣ ΓΟΥΙΔΕΡΣΠΟΥΝ

Η καθαρή αξία της περιουσίας της Ρις Γουίδερσπουν εκτιμάται στα 198 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes. Η διάσημη ηθοποιός, παράλληλα, έχει ιδρύσει την εταιρεία ενδυμάτων Draper James, οπότε είναι πολύ πιθανό να έχει πολύ περισσότερα χρήματα. Το 2011, η ίδια παντρεύτηκε τον Jim Toth, του οποίου η περιουσία αγγίζει περίπου τα 4 εκατομμύρια δολάρια.

ΕΛΕΝ ΝΤΙΤΖΕΝΕΡΙΣ

Μεταξύ των εξαιρετικά επιτυχημένων της εκπομπών και της σειράς οικιακών ειδών, η Έλεν ΝτιΤζένερις βγάζει περίπου 77 εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Η περιουσία της εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 400 εκατομμύρια δολάρια σε σχέση με τη σύζυγο της Portia de Rossi, η οποία διαθέτει περιπου 20 εκατ. δολάρια.

ΟΠΡΑ ΓΟΥΙΝΦΡΕΙ

Η Όπρα είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, αλλά ο σύντροφός της για πάνω από 30 χρόνια, Στέντμαν Γκράχαμ δεν βγάζει αρκετά για να είναι κι εκείνος σε αυτή τη λίστα. Η περιουσία του, ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων, δεν μπορεί να συγκριθεί με την αυτοκρατορία 3,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων της διάσημης τηλεπερσόνας.

ΤΖΕΣΙΚΑ ΣΙΜΠΣΟΝ

Μερικά αστέρια της pop μουσικής επιθυμούν να κρατήσουν τη μουσική στο επίκεντρο της καριέρας τους. Η Τζέσικα Σίμπσον όμως δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων. Ιδρυσε μία εταιρεία ενδυμάτων ύψους δισεκατομμυρίων δολαρίων και κατάφερε να δημιουργήσει μία περιουσία αξίας 150 εκατ. δολαρίων. Ωστόσο ο σύζυγός της, ο πρώην παίκτης του NFL Έρικ Τζόνσον, διαθέτει μία περιουσία αξίας 100.000 δολαρίων.

ΤΖ. Κ. ΡΟΟΥΛΙΝΓΚ

Το brand «Χάρι Πότερ» δεν πεθαίνει και παράλληλα ούτε η τύχη της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ. Μόνο το 2017, η διάσημη συγγραφέας έβγαλε 650 εκατομμύρια δολάρια. Το 2001, η ίδια παντρεύτηκε τον Νέιλ Μουρέι, έναν Σκωτσέζο γιατρό, του οποίου ο μισθός παραμένει άγνωστος, αλλά είναι απίθανο να ξεπερνά της Ρόουλινγκ.

ΝΑΤΑΛΙ ΠΟΡΤΜΑΝ

Η Νάταλι Πόρτμαν εργάζεται ως ηθοποιός από την ηλικία των 12 ετών και μέχρι σήμερα διαθέτει περίπου 60 εκατομμύρια δολάρια. Το 2012 παντρεύτηκε τον Μπένζαμιν Μιλπαϊντ, χορευτή και χορογράφο που γνώρισε στο έργο «Black Swan». Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είναι ένας από τους καλύτερους χορευτές στον κόσμο, η περιουσία του εκτιμάται στα 900.000 δολάρια.

ΜΕΡΙΛ ΣΤΡΙΠ

Η Μέριλ Στριπ είναι ένας ζωντανός μύθος και μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς στον κόσμο, εάν σκεφτεί κανείς ότι βγάζει περίπου 5-10 εκατ. δολάρια σε κάθε ταινία που συμμετέχει και 825.000 δολάρια σε κάθε επεισόδιο σειρών που λαμβάνει μέρος. Συνολικά, η διάσημη ηθοποιός διαθέτει μία περιουσία ύψους 90 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ του συζύγου της Ντον Γκάμερ εκτιμάται σε περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια.

ΚΑΙΛΙ ΤΖΕΝΕΡ

Η Κάιλι Τζένερ, η νεώτερη των Καρντάσιαν, είναι επίσης το νεότερο πρόσωπο της λίστας Forbes 100. Η διάσημη τηλεπερσόνα έβγαλε περίπου 41 εκατομμύρια δολάρια μεταξύ το 2016 και το 2017, μόνο από τις εμφανίσεις της στις εκπομπές και από μια άκρως επιτυχημένη γραμμή μακιγιάζ που έχει κυκλοφορήσει. Συγκεκριμένα, η Kylie Cosmetics έβγαλε περίπου 386 εκατομμύρια δολάρια το 2017, οπότε η καθαρή αξία της περιουσίας της είναι σίγουρα μεγαλύτερη. Ο φίλος Τράβις Σκοτ, από την άλλη πλευρά, διαθέτει περίπου 8 εκατομμύρια δολάρια.

PINK

Η Pink αποτελεί ένα σημαντικό όνομα της μουσικής βιομηχανίας από το πρώτο της άλμπουμ το 2000 έως σήμερα. Έπειτα από επτά άλμπουμ και έξι περιοδείες, η περιουσία της Pink έχει εκτοξευθεί στα 150 εκατομμύρια δολάρια. Ο σύζυγός της, Κάρεϊ Χαρτ, από την άλλη διαθέτει περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια.