Κύπρος

Η Άση Μπήλιου προβλέπει το τηλεοπτικό μέλλον της Κωνσταντίνας Ευρυπίδου! - ΒΙΝΤΕΟ

index.php?id=18&rid=11918

Όταν έχεις απέναντί σου την γνωστή αστρολόγο δε μπορείς παρά να τη ρωτήσεις για ζώδια και προβλέψεις. Και φυσικά πλέον μας ενδιαφέρει και το μέλλον των ηγετών, μιας και αυτοί καθορίζουν πολιτικά τις ζωές μας. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος του TVONE, Χρήστος Κωνσταντίνου, ήθελε να μάθει διακαώς την πρόβλεψη που θα έκανε για τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη αλλά και για τον Σουλτάνο Ταγίπ Ερντογάν. 

Ξεχωριστή πρόβλεψη όμως έκανε και για τη βασίλισσα του καναλιού του Αρχαγγέλου, τη δικιά μας Κωνσταντίνα Ευριπίδου. 
Για τον πόλεμο που ακούμε συνέχεια ότι θα γίνει, για το αν θα γίνει κάτι σημαντικό φέτος αλλά και για τον Ερντογάν μας προέβλεψε τα εξής:

«Κοίταξε να δεις, η αλήθεια είναι ότι θα έχουμε ένα ζόρικο και απαιτητικό καλοκαίρι. Εύχομαι πραγματικά να μην φτάσουμε σε ακραίες καταστάσεις. Σίγουρα έχουμε ένα ζόρικο διάστημα μεταξύ Ιουλίου και αρχές Αυγούστου. Μόνο ευχές θέλω να κάνω πραγματικά και όχι προβλέψεις πάνω σε αυτό το θέμα. 

Ο Ερντογάν είναι τρελός. Είναι Ιχθείς στο ζώδιο, και η Τουρκία Σκορπιός. Είναι μέσα στα ζώδια που τώρα με το Δια ξέρεις, ευνοούνται, με την έννοια ότι μπορεί να χαθεί το μέτρο, να υπάρχει υπερβολή, μπορούν να γίνουν πράγματα από υπεραισιοδοξία. 

Άση Μπήλιου: «Ο κύκλος με την Ελένη Μενεγάκη για μένα έχει κλείσει» - ΒΙΝΤΕΟ

Όσο για τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη που είναι Ζυγός στο ζώδιο η ίδια μας λέει πως είναι καλό αυτό, είναι ισορροπία. Δεν είναι από τα ζώδια που ευνοούνται φέτος, έχουν αρκετές δυσκολίες, αλλά επειδή έχουν ακριβώς αυτή την αντικειμενική αίσθηση των πραγμάτων και μια ματιά πιο αποστασιοποιημένη από το συναίσθημά τους, καταφέρνουν να πάρουν καλές αποφάσεις παρά τις πιέσεις. 

Τέλος η πρόβλεψή της για την Κωνσταντίνα Ευριπίδου που είναι Ιχθείς είναι πολύ θετική καθώς προβλέπει θετικό το τηλεοπτικό μέλλον της και γενικά είναι μια καλύτερη χρονιά για εκείνη, από ότι ήταν οι προηγούμενες.