Κύπρος

Κωστής Μαραβέγιας - Τόνια Σωτηροπούλου: Μάθετε που θα κάνουν την πρώτη κοινή δημόσια έξοδό τους στην Κύπρο

index.php?id=18&rid=11616

Είναι από τα ζευγάρια που συζητιούνται έντονα τον τελευταίο καιρό. Εκείνος ένας από τους πιο επιτυχημένους τραγουδοποιός της γενιάς του, με κάθε του εμφάνιση να είναι sold out ενώ κατάφερε με την παρουσία του στο "The Voice", ως κριτής να κλέψει τις εντυπώσεις αλλά και τις νίκες αφού κέρδισε και τις δύο χρονιές που συμμετείχε. Εκείνη μία από τις πιο εντυπωσιακές ηθοποιούς με καριέρα στο εξωτερικό. Ο λόγος για τον Κωστή Μαραβέγια και την Τόνια Σωτηροπούλου, οι οποίοι αναμένεται να κάνουν την πρώτη δημόσια έξοδό τους στην Κύπρο στην 13η απονομή των βραβειών "Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2017". Όπως έγινε γνωστό ο Κωστής Μαραβέγιας για δεύτερη συνεχή χρονιά θα αναλάβει μαζί με τον Πάνο Μουζουράκη την παρουσιάση της μεγαλύτερης βραδιάς αφιερωμένης στη γυναίκα και η Τόνια Σωτηροπούλου θα τον συνοδεύσει και θα τον απολαύσει στις 17 Απριλίου στη σκηνή του Δημοτικού Θεατρού Στροβόλου σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο. Μάλιστα η ίδια θα απονείμει και ένα από τα βραβεία της τελετής. 

Μπορείς και εσύ να είσαι μέρος της μεγάλης φιλανθρωπικής βραδιάς αφιερωμένης στη γυναίκα. Προμηθεύσου έγκαιρα το εισιτήριο και ζήσε μια μοναδική εμπειρία. Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει και γι’ ακόμα μια χρονιά η βραδιά θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα, που θα επιλέξει η Γυναίκα της Χρονιάς, η οποία θα βραβευτεί στην κατηγορία ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά.

Αγοράστε τα εισιτήριά σας και μάθετε περισσότερες πληροφορίες στο www.soldouttickets.com.cy ή στο 70007705.
Τιμές εισιτηρίων:
€45 Πλατεία
€30 Εξώστης

Μαζί με κάθε εισιτήριο εξασφαλίζετε και την είσοδό σας στο After Party στο State Night Club.
Το εισιτήριο μόνο για το After Party είναι €20

Το After Party, που θα ακολουθήσει την τελετή βράβευσης Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς στο State Night Club, θα είναι ένα πάρτι που θα αφήσει εποχή. Με open bar, μουσική και τον DJ Gabriel G στα decks. Τα εισιτήρια του After Party διατίθενται προς πώληση και μόνα τους.

ilovestyle.com