Ελλάδα

Η διπλή ζωή της Στέλλας! Το πρωί Power of love το βράδυ στην αγκαλιά εφοπλιστή!

index.php?id=18&rid=11187

Στο φως της δημοσιότητας, έρχονται πληροφορίες που η όμορφη κρητικιά έχει σχέση με πολύ γνωστό εφοπλιστή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η ίδια διατηρεί σχέσει με τον Γιάννη Λεβεντάκη και το κρύβει! Ο λόγος που μπήκε στο παιχνίδι είναι αποκλειστικά και μόνο η δημοσιότητα. Έτσι εξηγείται για ποιο λόγο «παίζει» και «έπαιζε» με όλους στο σπίτι του Power of Love- Για να προκαλέσει εντυπώσεις!

H Στέλλα δεν ψάχνει την αγάπη, γιατί την έχει βρει στο πρόσωπο του εφοπλιστή, τον οποίο συναντά, πάντα μετά την έξοδο από το παιχνίδι, ενώ τα μηνύματα είναι βασικό στοιχείο της επικοινωνίας του ζευγαριού. Η καλλονή, έχει πετύχει το σκοπό της αφού προκαλεί η συμπεριφορά της εντός και εκτός παιχνιδιού. Μέχρι προχθές δεχόταν απίστευτο κράξιμο για την προκλητική φωτογραφία με φόντο την τούρκικη σημαία.

Ο,τι και να πούμε είναι λίγο....

 
  • Σύμφωνα με την εφημερίδα Epsresso σε άλλο άρθρο της, στο οποίο για ευνόητους λόγους το όνομα δεν αναφέρεται στην εφημερίδα, γίνεται λόγος για ακόμα μια αποκάλυψη. 

Ο πληροφοριοδότης από μέσα, κάνει φινάλε με τις διαρροές, με ένα σκηνικό που δεν γνώριζε κανείς: «Ένας από τους παίκτες δήλωσε στις κάμερες πως η μητέρα του ήταν π... του χωριού και της πήραν τα παιδία για υιοθεσία» . Το συμβάν, δεν προβλήθηκε ποτέ.

 

reporter.com