Κύπρος

«Άτακτος» Κύπριος ποδοσφαιριστής ζήτησε τρίο με δύο συμπαίκτριες! Σοκαρίστηκαν οι κοπέλες

index.php?id=18&rid=10962

Πλέον ο 25χρονος έχει γίνει γνωστός για τα «κατορθώματα» του εκτός γηπέδου, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πριν μερικά χρόνια στο «κατώφλι» της Εθνικής Αντρών Κύπρου στο ποδόσφαιρο.

 

Ο λόγος για τον πρώην πλέον ποδοσφαιριστή Mike Θαλασσίτη ο οποίος έχει πάρει σβάρνα τα «πικάντικα» ριάλιτι σόου της Μ. Βρετανίας, αφήνοντας πίσω του την καριέρα του στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας αλλά και τις συμμετοχές του με την Εθνική Ελπίδων.

Ο Θαλασσίτης λοιπόν που «πρωταγωνιστεί» στο σόου «Celebrities Go Dating» έστρεψε για άλλη μια φορά τα φλας προς το μέρος του αφού σε επεισόδιο που προβλήθηκε πριν από μερικές μέρες πρότεινε σε δύο συμπαίκτριες του, όπως βρεθούν ερωτικά οι τρεις τους!

 

Τα δύο κορίτσια, η τραγουδίστρια  Talia Storm καθώς και η Celine, σοκαρίστηκαν με την πρόταση του και δεν μπόρεσαν να κρύψουν την αμηχανίας τους με τον ίδιο πάντως να επιμένει πως μπορεί να ανταποκριθεί στα…καθήκοντα του επαρκώς.

Μάλιστα φεύγοντας από το ραντεβού επέμενε και έδωσε το δωμάτιο του ξενοδοχείου του στις δύο κοπέλες, ελπίζοντας ότι αυτές θα αλλάξουν γνώμη.

Ο «ατακτούλης» ποδοσφαιριστής πάντως, που έχει απασχολήσει πολλάκις τους τελευταίους μήνες τις Βρετανικές εφημερίδες φαίνεται πως ξέρει πώς να προκαλεί και βάλθηκε να «στρογγυλοκάτσει» στους κύκλους των «διασήμων» αν και οι συμμετοχές του μέχρι τώρα ήταν σε ριάλιτι ερωτικού χαρακτήρα.

 

tothemaonline