Editor’s choice

Αποκλειστικό! Αυτό είναι το μεγάλο φινάλε του Μπρούσκο!

index.php?id=18&rid=1080

Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές άλλες δίκαιες, άλλες σκληρές και άλλες ευτυχισμένες. Το Youweekly.gr σας αποκαλύπτει ποιο θα είναι το «τέλος» των βασικών πρωταγωνιστών της σειράς. Πηγή μας φυσικά το περιοδικό TV24…

 

Ας αρχίσουμε από το αγαπημένο σας ζευγάρι, τον Αχιλλέα και τη Μελίνα. Οπως βλέπετε, οι δυο τους αυτή την περίοδο ζουν χωριστά, όμως η αγάπη τους θα θριαμβεύσει. Η Μελίνα θα καταλάβει πολύ σύντομα ότι η ζωή δεν είναι αυτή που είχε τελευταία φτιάξει στο μυαλό της. Mε το θάνατο του μικρού Ανδρέα, θα συνειδητοποιήσει ότι η οικογένεια της είναι πάνω απ’ όλα. Με τρομερές ενοχές, αλλά και εξαγνισμένη αποφασίζει να γυρίσει πίσω στην Κύπρο, όμως ο Αχιλλέας θα την παιδέψει πάρα πολύ. Μέχρι διαζύγιο θα της ζητήσει και αυτή θα αναθεωρήσει τα πάντα. Ωστόσο, το τέλος τη θέλει με τον Αχιλλέα και τα δυο τους παιδιά, ευτυχισμένοι και πάντοτε… ερωτευμένοι! 

Η Αναστασία θα είναι το πιο τραγικό πρόσωπο της ιστορίας, αφού η μοίρα τη χτύπησε αλύπητα με το θάνατο του γιου της. Η γυναίκα δεν θα συνέλθει ποτέ. Ο Ανδρέας, παρότι την θέλει και προσπαθεί να της σταθεί, αναγκάζεται να κάνει πίσω και να φύγει από τη ζωή της, σεβόμενος την επιθυμία της. Θέλει να μείνει μόνη και ουσιαστικά αυτό κάνει. Με τον Ματθαίο αρχικά «τρώνε τις σάρκες τους», καθώς ο ένας ρίχνει τα βάρη στον άλλον για το θάνατο του παιδιού τους. Παρ’ όλα αυτά, στο τέλος θα είναι μαζί, απερίγραπτα πονεμένοι και πολύ βαθιά αγαπημένοι, σε μια σχέση που θα βρίσκεται πια σε άλλη διάσταση.

Ο Σήφης στέκεται κι αυτός στο πλευρό της αδελφής του, όμως η Αλκηστις δεν φεύγει και δεν μπορεί να φύγει από τη ζωή του. Μέχρι να φτάσει στο σημείο να είναι μαζί, θα γίνουν τραγικά πράγματα. Ο Αλκιβιάδης τελικά θα ξεσκεπαστεί, όχι όμως από τον Σήφη, και θα πληρώσει για όλα όσα έχει κάνει. Ετσι, η Αλκηστις θα ζήσει επιτέλους κοντά στον αγαπημένο της, χωρίς φόβους.

 

Ο Νεκτάριος θα μείνει με την Αλεξάνδρα παίρνοντας μαζί και τα παιδιά του, καθώς η Δήμητρα δεν έχει καλή κατάληξη με την ιστορία του Πάτροκλου. Ο Πάτροκλος σχεδόν έχει τελειώσει, αφού η παράνοιά του και η εγκληματική του πλευρά τον έχουν οδηγήσει στα άκρα. Εχει σκοτώσει, θα ξανασκοτώσει και το τέλος του θα είναι αυτό που… πρέπει.

Η Βασιλική με τον Μηνά θα προχωρήσουν πολύ στη ζωή τους. Η Βασιλική θα ασχοληθεί με τις δουλειές του Μηνά και θα αποδειχθεί πολύ καλή επαγγελματίας, ενώ κάποια στιγμή θα γίνει και μάνα.

Η Κωνσταντίνα θα «αράξει» στα ήσυχα και σίγουρα χέρια του Χαρίδημου. Οχι τόσο εύκολα όσο φαίνεται, αλλά θα βρει τον τρόπο για να ζήσουν μαζί ευτυχισμένοι, όπως θα κάνει και η Δάφνη με τον Μύρο, παρότι πολλοί έχουν βαλθεί να τους χωρίσουν. Θα περάσουν κι αυτοί διάφορα, αλλά στο τέλος θα είναι μαζί ευτυχισμένοι.
Τέλος, μας μένει ο Διαμαντής! Γύρω από τον Διαμαντή έχει μπλέξει όλη η ιστορία του «Μπρούσκο» και γύρω από τον Διαμαντή θα… ξεμπλέξει! Η δικαίωση και η τιμωρία θα έχει το όνομά του. Αραγε φταίει ο Διαμαντής για όλα ή ένα άτομο πέραν πάσης υποψίας; Η Βάνα Δημητρίου θα ρίξει συναρπαστική αυλαία με μια τέλεια ανατροπή, που θα συνδέσει τα πρώτα επεισόδια της σειράς με τα τελευταίο, δίνοντας την απάντηση αλλά και τη λύτρωση!

Πηγή: youweekly.gr