Hot Stuff

Σεξ στα πιο απίστευτα σημεία

index.php?id=18&rid=10615

Η μηχανή του αυτοκινήτου παίρνει μπροστά. Η φλόγα του πάθους να σε καίει. Δεν υπάρχει περιορισμός. Δεν μπορείς να συγκρατηθείς.

Επιτίθεσαι στο αντικείμενο του πόθου σου που είναι δίπλα σου. Οι κινήσεις είναι αισθησιακές και ο «πόλεμος» έχει ήδη ξεκινήσει.

Σε αφήνει να τον ταξιδέψεις στη φαντασία σου και να δει τη δική της δυναμική. Θέλει κι ο άλλος να γίνει συνοδοιπόρος σε αυτό το ταξίδι των αισθήσεων. Η στιγμή έχει φτάσει στο πιο καυτό του σημείο. Στο σημείο της διείσδυσης.

Απαιτείς το αυτοκίνητο να σταματήσει, στην άκρη του δρόμου. Σε αυτόν τον αυτοκινητόδρομο, που τα αυτοκίνητα διέρχονται σαν τρελά, εσύ βλέπεις τη δική σου τρέλα να γίνεται πραγματικότητα. Πάνω στο καπό διαδραματίζεται η πλοκή του έργου, που έχεις δουλέψει στο πικάντικο μυαλό σου. Τα χέρια του σε αγγίζουν και με μισοκατεβασμένα ρούχα, τα μοναδικά που κρύβουν τη γύμνια του σώματός σου, αλλά όχι αυτή της ψυχής σου. Αυτή έχει ήδη ξεγυμνωθεί σε αυτό το άτομο που γίνεται συνένοχος της στιγμής.

Συνεχίζεται η «επαφή» που έχει ήδη ξεκινήσει και νιώθεις την ένταση να ανεβαίνει. Η βοή του δρόμου, σε «φτιάχνει» και διαπιστώνεις πως και ο παρτενέρ σου το απολαμβάνει το ίδιο με σένα. Δε σε ενοχλεί, δε σε απασχολεί ο υπόλοιπος κόσμος. Ο κόσμος σου είναι αυτό το πρόσωπο και ο πόθος σου είναι αυτός. Δεν έχει μέτρο και έλεγχο. Είναι «παιδί» αχαλίνωτο και δε σκέφτεται τη στιγμή. Η κορύφωση είναι αυτή που σε τρελαίνει και τα αναψοκοκκινισμένα μάγουλα επιβεβαιώνουν πως ήταν η υπέρτατη απόλαυση. Τα μάτια λάμπουν από χαρά και το χαμόγελο είναι πονηρό. Γεμάτο απορία, πώς ήταν δυνατόν να υπήρχε τόση επιθυμία. Είναι ο ερωτισμός που έχεις. Στο βγάζει ο άλλος. Δεν υπάρχει το συναίσθημα της ντροπής.

Οποιαδήποτε σημείο μπορεί να γίνει κατάλληλο. Κοιτάς τον άλλο, εδώ σε αυτό το καφέ, με την ασφυξία του πλήθους τριγύρω. Εσύ τολμάς. Στέλνεις ένα πονηρό μήνυμα στο κινητό του άλλου και τον κοιτάς στα μάτια με νόημα. Το βλέμμα φωνάζει από μακριά «σε θέλω». Βλέπεις το σοβαρό ύφος, βλέπεις να μην αντιδράει και να έχει αυτή την καθώς πρέπει συμπεριφορά. Εδώ! Στην παρέα, ανάμεσα σε όλους να σου απαντάει «θα σε ξεσκίσω» και εσύ να τον προκαλείς συνεχώς. Να του κάνεις τον εγκέφαλο βόμβα και να θέλεις και άλλο να δεις την αναστάτωση του, στις κινήσεις του. Να νιώθει άβολα, να πίνει και να ξεροκαταπίνει.

Να χαμογελάς και να το απολαμβάνεις πως όλο αυτό έχει ανταπόκριση. Όσο θα βλέπεις τον άλλον να δυσκολεύεται, εσύ τόσο να στέλνεις μηνύματα για να τον «θυμώσεις». Ξέρεις πολύ καλά τι κάνεις, γιατί αυτό θα συμβάλει σε αυτό που θα ακολουθήσει στις τουαλέτες του καφέ. Εκεί σε αυτό το μικροσκοπικό χώρο, θα σου τις «βρέξει» και πίστεψε με, θα είναι τόσο γλυκό αυτό το ξύλο, που δε θα θες να σταματήσει. Θα γελάς με την ψυχή σου, που τον άλλον τον έφερες σε αυτό το σημείο. Μετά, θα φορέσετε αυτό το όμορφο, αδιάφορο, «ύφος» ότι δεν ξέρουμε, ότι δεν είδαμε, δεν καταλάβαμε τίποτα. Έχετε γίνει αντιληπτοί απ’όλους, αλλά ποιος υπολογίζει τους άλλους. Απλούστατα φεύγετε και κανείς δεν έμαθε ποτέ για σας. Εσείς, το σημειώνετε στο βιβλίο των εμπειριών σας και βάζετε ένα ακόμα λιθαράκι στο δικό σας έρωτα.

Έρωτας παιδί μου! Δεν έχει λογική και οποιαδήποτε στιγμή εμφανιστεί σου τα ανατρέπει όλα. Να το ζεις τον πόθο σου. Να μην σκέφτεσαι λεπτό τι θα πει ο κόσμος. Αυτός, ο «κόσμος», δε σε ρώτησε ποτέ για αυτά που θέλεις και νιώθεις. Αυτός ο άνθρωπος που θα σου βγάλει αυτόν τον έντονο ερωτισμό, να τον κρατήσεις στη ζωή σου. Είναι η κινητήριος δύναμη στη καθημερινότητά σου. Για το σεξ, σε εκείνο το απίθανο σημείο μην αισθάνεσαι ενοχές. Βέβαια οι άλλοι θα βρουν την ευκαιρία να σου βάλουν την ταμπέλα και να σε αποκαλέσουν «ξεδιάντροπο». Διέγραψε τους σε παρακαλώ από τη λίστα σου. Ζήσε τον πόθο σου, όπως γουστάρεις και μην σκεφτείς αν το μέρος είναι το κατάλληλο. Δεν υπάρχει το λάθος ή σωστό σημείο. Μία είναι η προϋπόθεση-ο πόθος- αν υπάρχει, όλα γίνονται.

Τον έρωτα μην το βάλεις σε καλούπι και ρουτινιάσει. Θα τον χάσεις και μια μέρα θα δεις πως έπαψες να έχεις τη ζωντάνια σου. Όσο υπάρχει αυτός ο άνθρωπος που σου «γάμησε» το μυαλό και σου βγάζει αυτό το «ζώο» από μέσα σου, δωσ’ του να καταλάβει. Περαστικοί είμαστε. Ζήσε κάνε έρωτα και σταμάτα να έχεις πρόγραμμα στο σεξ. Άστο, να σου ανατρέψει τα δεδομένα σου, και ζήσε!

 

pillowfights.gr

 

thebloggers

>