Ελλάδα

Ποιος τόλμησε να κάνει προξενιό στην Φαίη Σκορδά;

index.php?id=18&rid=10389

Στο πάρτι του Αντ1 μίλησε η Φαίη Σκορδά για την εμφάνιση της στη θεατρική σκηνή και τα προξενεία που της κάνουν, ο Σάββας Πούμπουρας για την μακάβρια φάρσα που έκανε στην σύζυγο του, ο Χάρης Χριστόπουλος δεν έχει ιδέα πότε θα βγει η εκπομπή του και η Ευαγγέλια Αραβανή για την ασθένεια της και το νοσοκομείο!

Η Ευαγγελία Αραβανή μίλησε στην κάμερα του Happy Day για τις φήμες που τη θέλουν να παντρεύεται και να είναι έγκυος από τον Οικονομόπουλου! «Είναι σενάρια ότι θα παντρευτούμε και είμαι έγκυος από τον Νίκο… δεν είμαστε εδώ γι’ αυτό, είμαστε γι’ άλλο λόγο. Ε ναι με ενοχλεί που λέει ο καθένας κάθε τρεις και λίγο ό,τι του κατέβει…»!

Ο Χάρης Χριστόπουλος αποκάλυψε: «Οι καιροί είναι λίγο δύσκολοι, έχουμε συζητήσει γι’ αυτό το πρότζεκτ, αλλά όντως δεν ξέρουμε. Δε θέλουμε να κάνουμε κάτι πρόχειρο και δεν είναι τίμιο ούτε για μένα ούτε για το κανάλι, οπότε εξετάζουμε όλες τις πιθανότητες για να γίνει σωστά και να έχει ανταπόκριση….»!

Ο Σάββας Πούμπουρας μόλις άκουσε το όνομα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου έκανε απίστευτους μορφασμούς.

Ο παρουσιαστής έχασε το χρώμα του, και είπε: «Δεν παρακολουθώ πολύ Survivor και δεν θέλω να μιλήσουμε για το Survivor και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Να ‘ναι καλά η κοπέλα, να περνάει καλά εκεί που είναι και όλα καλά»!

Η Σάσα Σταμάτη κάνει πρεμιέρα με δική της εκπομπή στον ΣΚΑΙ!

Η δημοσιογράφος αναλαμβάνει την παρουσίαση μιας νέας εκπομπής, η οποία θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και θα λέγεται: "Ooh la la!".
Η πρεμιέρα θα γίνει αύριο, Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου στις 14.30 και η Σκορδά είπε on camera: «Ξέρω ότι ξεκινάει στον ΣΚΑΪ. Να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα».

Δείτε το βίντεο!