Κύπρος

Ποια κυπριακή εκπομπή μετακομίζει σύσσωμη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδοπούλου;

index.php?id=18&rid=10261

Το ξεκαρδιστικό σχόλιο της Πάολας όταν της έπλεξαν το εγκώμιο! Δείτε την Ευρυδίκη να τραγουδά με την Πάολα! Μάθε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την «Κυπριακή επέλαση» στην εκπομπή «Στην Υγεία μας»

Αφιέρωμα στην Πάολα είχε η εκπομπή «Στην υγειάς μας ρε παιδιά». Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο Γιώργος Λιάνης που θαυμάζει την τραγουδίστρια και της έπλεξε το εγκώμιο.

Ο κύριος Λιάνης είπε μεταξύ άλλων: «Η Πάολα είναι ένα φαινόμενο. Ακραίο καλλιτεχνικό φαινόμενο. Είναι γυναίκα με μαγνάδια. Είναι ένα πλάσμα που σιγά σιγά κατέκτησε αυτό που λέμε «νύχτα» και σήμερα βασιλεύει εκεί. Σκεφτείτε χωρίς συνδρομή από τα μέσα επικοινωνίας, χωρίς συνεντεύξεις, χωρίς τηλεόραση, χωρίς εταιρείες πίσω της. Είναι ένα απολύτως αυτοδημιούργητο πλάσμα. Σε μια εποχή πάρα πολύ δύσκολη. Όταν χορεύει η Πάολα είναι ένα φλεγόμενο ξίφος... Είναι σταρ και είναι αντι -στάρ. Έχει μια κανονική ζωή. Έχει έναν κανονικό τρόπο να φέρεται, δεν διεκδικεί προβολή.»! 

Η Πάολα τον διέκοψε για να του πει: «Κύριε Λιάνη, πρέπει να σταματήσετε κάπου εδώ θα νομίζει η μαμά μου πως κάτι έχουμε», κάνοντας όλο το πλατό να ξεσπάσει σε γέλια.

Δείτε το σχετικό βίντεο! 

 

Την βραδιά σφράγισε μουσικά η εμφάνιση της Ευρυδίκης! Οι δυο τραγουδίστριες ερμήνευσαν εκπληκτικά την τεράστια επιτυχία της Ευρυδίκης «Μίσησε με» και έκλεψαν τις εντυπώσεις!
 

 
Στο αφιέρωμα εκτός από την Ευρυδίκη παραβρέθηκε ο ηθοποιός Τόνυ Δημητρίου, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Νίκος Βουρλιώτης και ο Δήμος Αναστασιάδης !
Η εκπομπή θα προβληθεί στην Κύπρο το βράδυ της Πέμπτης.
 
Δείτε φωτογραφίες
 
Έκπληξη
 
Ενώ σε μια νέα εξέλιξη σε ένα από τα επόμενα επεισόδια του «Στην υγεία μας»  σύσσωμη η ομάδα της εκπομπής «Παραδοσιακή βραδιά» θα εμφανιστεί σο πλατό του Σπύρου Παπαδόπουλου!
 
Την αποκάλυψη έκανε μέσα από τα social media ο Μιχάλης Χατζημιχαήλ. Οι δυο εκπομπές θα συναντηθούν για πρώτη φορά στο πλατό του Σπύρου για μια εκπομπή ειδικά αφιερωμένη στην Κυπριακή παράδοση

 
 
reporter.com